Söke Belediye Başkanı Levent Tuncel kimdir, hastalığı neydi, kaç yaşında? Levent Tuncel hayatı ve biyografisi!

Güncelleme Tarihi:

Söke Belediye Başkanı Levent Tuncel kimdir, hastalığı neydi, kaç yaşında Levent Tuncel hayatı ve biyografisi
Oluşturulma Tarihi: Haziran 07, 2023 10:25

Söke Belediye Başkanı Levent Tuncel’den üzücü haber geldi. Aydın’ın Söke ilçesi Belediye Başkanı Levent Tuncel sabaha karşı İzmir’deki evinde hayatını kaybetti. Bir çocuk babası olan Tuncel sevenlerini ve çevre halkını yasa boğdu. Peki, Levent Tuncel kimdir, hastalığı neydi, kaç yaşında? İşte Söke Belediye Başkanı Levent Tuncel hayatı ve biyografisi!

Haberin Devamı

Aydın’ın Söke ilçesinde Belediye Başkanlığı yapan Levent Tuncel İzmir’de yaşadığı evinde yaşamını yitirdi. Söke Belediye Başkanı Levent Tuncel hayatı ve biyografisi de bu bağlamda araştırılmaya başlandı. Bir çocuk babası olan Tuncel 63 yaşında hayata gözlerini yumdu.

SÖKE BELEDİYE BAŞKANI LEVENT TUNCEL KİMDİR, HASTALIĞI NEYDİ, KAÇ YAŞINDA?

Söke Belediye Başkanı Levent Tuncel 1960 yılında Aydın’da dünyaya geldi. İlkokulu Söke ve Söke'nin beldesi olan Atburgazı’nda okuyan Tuncel  orta öğretimini Aydın'da tamamladı. Lise yıllarında tanıştığı voleybol sporuna üniversitede de devam etti.

İstanbul Üniversitesi Diş Hekimliği Fakültesi’nden 1984 yılında mezun oldu. Askerlik görevimden sonra serbest hekimlik hayatına ilk adımını 1986 yılında Söke'de iş yerini kurarak başladı. Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) tarafından aday olarak gösterdiği Mart 2019 yerel seçimlerinde Söke Belediye Başkanı seçildi.

Haberin Devamı

1987 yılında eşi Şulan Tuncel ile evlendi. Bir süredir rahatsızlığı nedeniyle tedavi görmekte olan Söke Belediye Başkanı Levent Tuncel'in sabahı karşı İzmir'deki evinde vefat ettiği öğrenildi. 63 yaşındaki Levent Tuncel, bir çocuk babasıydı.