POMEM yedek sonuçları açıklandı! 28. Dönem POMEM sınavı 1. yedek yerleştirme sonucu sorgulama ekranı

Güncelleme Tarihi:

POMEM yedek sonuçları açıklandı 28. Dönem POMEM sınavı 1. yedek yerleştirme sonucu sorgulama ekranı
Oluşturulma Tarihi: Temmuz 28, 2022 21:49

POMEM yerleştirme sonuçları ile ilgili son dakika açıklama geldi. Polis Akademisi Başkanlığı tarafından yapılan duyuruda 28. Dönem POMEM 1. yedek aday yerleştirme sonuçlarının erişime açıldığı bildirildi. POMEM sınavları ile toplam 10 bin öğrenci alımında kayıt yaptırmayan ve istifa eden adayların yerine, lisans mezunu 463 erkek, ön lisans mezunu 117 erkek, Lisans mezunu 75 kadın, ön lisans mezunu 21 kadın yedek aday alınacak. Adaylar yedek POMEM sonuçlarını e-Devlet üzerinden öğrenebilecekler. İşte, 28. Dönem POMEM sınavı 1. yedek yerleştirme sonucu sorgulama ekranı.

Haberin Devamı

28. Dönem POMEM yedek yerleştirme sonuçları için beklenen açıklama yayınlandı. Polis Akademisi Başkanlığı'ndan yapılan açıklamada "28. Dönem POMEM 1. yedek aday yerleştirme sonuçları açıklanmıştır." ifadeleri yer aldı. Daha önce yerleştirmeleri onaylanan adaylardan kayıt yaptırmayanlar ve istifa edenler için açılan kontenjanlar kapsamında yedek adayların yerleştirmesi yapıldı. Sonuçlar e-Devlet üzerinden aday T.C kimlik numarası ve şifresi ile sorgulanacak.

28. DÖNEM POMEM GİRİŞ SINAVI 1. YEDEK PLANLAMA SONUÇLARI

Polis Akademisi Başkanlığı'nın internet sitesinden yapılan açıklamada şu ifadeler yer aldı;

28. Dönem polis meslek eğitimi için Polis Meslek Eğitim Merkezlerine planlanan adaylardan kayıt yaptırmayan ve istifa eden adayların yerine, Lisans mezunu 463 erkek, Ön lisans mezunu 117 erkek, Lisans mezunu 75 kadın, Ön lisans mezunu 21 kadın yedek adayın planlaması yapılmıştır.

Haberin Devamı

Bundan sonra yapılacak yedek planlamaları için adayların Başkanlığımız http://www.pa.edu.tr internet sitesini takip etmeleri gerekmektedir.

Adaylara sonuçlar posta yoluyla veya diğer iletişim araçlarıyla bildirilmeyecek olup internetteki resmi sayfamız üzerinden ilan edilen sonuçlar tebligat niteliğindedir.

SONUCUNUZU ÖĞRENMEK İÇİN TIKLAYINIZ

29. DÖNEM POMEM BAŞVURULARI NE ZAMAN?

29. Dönem POMEM başvuru tarihleri henüz açıklanmadı. 28. Dönem POMEM alımı duyurusu aralık ayında açıklanmış ön başvurular 27 Aralık 2021 – 07 Ocak 2022 tarihleri arasında tamamlanmıştı. 29. Dönem POMEM ilanının da yıl sonunda açıklanması tahmin ediliyor.

Konuyla ilgili gelişmelere haberlerimizde yer vereceğiz.