Paramparça 39. bölüm fragmanı izle! | Hapishaneden kurtulan Cihan Dilara'nın hangi sürpriziyle karşılaşacak?

Güncelleme Tarihi:

Paramparça 39. bölüm fragmanı izle | Hapishaneden kurtulan Cihan Dilaranın hangi sürpriziyle karşılaşacak
Oluşturulma Tarihi: Kasım 02, 2015 14:02

Paramparça dizisi 39. yeni bölümüyle bu akşam saat 20.00'de Star'da. Star TV ekranlarının sevilen dizisi Paramparça dizisinde heyecan dorukta. Hapishaneden çıkan Cihan Dilara’nın hangi sürpriziyle karşılaşacak? Paramparça 39. yeni bölüm fragmanıyla karşınızda.

Haberin Devamı

Star TV ekranlarının sevilerek izlenen dizisi Paramparça'da Cihan'ın hapishaneden kurtulmasıyla dengeler değişecek... Ekranların sevilerek izlenen dizisinin 39. yeni bölümünde ekran başındaki izleyicilerin nefeslerini kesecek. Paramparça'nın bu haftaki bölümünde Harun Cihan'ı hapishaneden kurtaracak. Dilara'nın planları karşısında Cihan ne yapacak?

Paramparça 39. bölüm fragmanı izle | Hapishaneden kurtulan Cihan Dilaranın hangi sürpriziyle karşılaşacak

PARAMPARÇA 39. BÖLÜMDE NELER OLACAK?
Dilara, cezaevinden çıkan Cihan’ı ansızın karşısında görünce şok olacak. Cihan, Dilara’nın davranışlarında bir gariplik olduğunu sezecek ve 20 yıllık karısının kendisini sırtından vurduğunu öğrenmesi uzun sürmeyecek. Fakat Dilara, Cihan’a en büyük darbesini şirket yönetimiyle yapacak.

Haberin Devamı

OZAN'IN YANLIŞI
Dilara, Cihan’ın suçsuz olduğunu ortaya çıkartacak bilgisayarın peşine düşecek. Kapısına dayandığı Gülseren’i ve Hazal’ı  tehdit edecek. Gülseren Dilara'nın oyunlarına kanmayacak. Öte yandan Ozan'ın Harun ile olan samimiyeti  tüm ailenin geleceğini tehlikeye atacak. Rahmi Bey ise, cezaevinde artık iyiden iyiye bunalmıştır ve Dilara ile işbirliği yapmaya karar verecektir.

PARAMPARÇA 39. BÖLÜM FRAGMANI İZLE!

 

 

Haberle ilgili daha fazlası: