MasterChef Onur kimdir, nereli, kaç yaşında? İşte MasterChef 2022 yarışmacısı Onur Biçim’in hayatı ve biyografisi

Güncelleme Tarihi:

MasterChef Onur kimdir, nereli, kaç yaşında İşte MasterChef 2022 yarışmacısı Onur Biçim’in hayatı ve biyografisi
Oluşturulma Tarihi: Ağustos 31, 2022 01:35

MasterChef Onur'un hayatı ve biyografisi, son bölümün ardından dikkat çekti. Yeni sezon heyecanına devam eden MasterChef Türkiye'de bu hafta eleme potasına Onur Biçim girdi. Yarışmaya Antalya’dan katılan ve aşçılık yapan MasterChef Onur, ilk turda kuzu sırtı yaparak şeflerden iki evet almıştı. İddialı yarışmacı kendisine güvendiğini ve uzun süredir alaylı olarak mutfakta yetiştiğini söylemişti. Peki, MasterChef Onur kimdir, nereli, kaç yaşında? İşte, MasterChef 2022 yarışmacısı Onur Biçim’in hayatı ve biyografisi hakkında ayrıntılar.

Haberin Devamı

MasterChef Onur kimdir, sorusu izleyenlerin gündemine geldi. Tv8 ekranlarında seyirci karşısına çıkan MasterChef yarışmacısı Onur Biçim, 14 yaşından beri mutfakta çalıştığını söylemişti. Aslen Diyarbakırlı olan 24 yaşındaki yarışmacı Antalya'da otellerde ve restoranda aşçılık yapmış.

MASTERCHEF ONUR KİMDİR?

Diyarbakırlı olan Onur Biçim yarışmaya Antalya’dan katılıyor. 24 yaşında yarışmacı aşçı. İddialı bir yarışmacı olduğunu söyleyen Onur alaylı olarak yetiştiğini ve 14 yaşından beri mutfakta olduğunu dile getirdi.

Yarışmacı ilk turda kuzu sırtı yapmış ve iki evet alarak üst tura çıkmıştı.

Haberle ilgili daha fazlası: