Sima Şerafettinova kimdir? | İşte Benim Stilim All Star

Güncelleme Tarihi:

Sima Şerafettinova kimdir | İşte Benim Stilim All Star
Oluşturulma Tarihi: Aralık 08, 2015 15:14

İşte Benim Stilim All Star'da yarışan ve gündeme bomba gibi düşen Sima Şerafettinova kimdir? İşte benim Stilim 3.sezona tüm hızıyla başladı. Dikkat çeken yarışmacılar arasından Sima Şerafettinova ilgi odağı oldu. Peki, Sima Şerafettinova kimdir?

Haberin Devamı

İşte Benim Stilim All Star 3.sezona bomba gibi bir giriş yaptı. Yarışmaya dikkat çeken birçok yarışmacı katıldı. Güzel yarışmacılar arasında, en dikkat çeken isimlerden biri de Sima Şerafettinova oldu. Peki, Sima Şerafettinova kimdir? Gelin beraber tanıyalım...

Sima Şerafettinova kimdir | İşte Benim Stilim All Star
İşte Benim Stilim All Star'a girdikten sonra sivri diliyle dikkat çeken Sima Şerafettinova, adından uzun bir süre söz ettireceğe benziyor. Bu sezondan önce İşte Benim Stilim adındaki programa katılan Sima Şerafettinova, o programdan diskalifiye edilmişti. Fakat diskalifiye edilmediğini ve kendinin ayrıldığını sosyal medya hesabından açıklamıştı. Yeni formatıyla ekranlara gelen İşte Benim Stilim All Star'da bu sezon yine Sima Şerafettinova katıldı. Yarışmacı bu sefer iddialı gözüküyor.

Haberin Devamı

SİMA ŞERAFETTİNOVA KİMDİR?

18 yaşında olan Azeri güzeli Sima Şerafettinova'nın asıl adı ise Simuzar'dır. Sima Şerafettinova Bakü'de best of model seçildiğini de yarışmada söylemiş ancak kimseyi inandıramamıştı. Sivri dili ile 3. sezonun en olaylı yarışmacısı olan Sima Şerafettinova, sürekli yalan söylediği iddiaları ile gündeme gelmiş, hemen hemen bütün yarışmacılarla tartışmış ve gergin anlara neden olmuştu. Olaylı yarışmacı 8. haftanın sonunda yarışmaya aykırı davranışları yüzünden diskalifiye edildi.

Sima Şerafettinova'nın anlattığına göre babası Azerbaycan'da önemli bir işadamı ve bir holding sahibi. 15 yaşında Azerbaycan'da babasından gizli olarak 13 yaşında fotomodellik yapmış. 15 yaşında da babasından izinsiz olarak bu kez de güzellik yarışmasına katılmış. Tek çocuk olan Sima ailenin şımarak kızı olarak görülüyor.

DAHA ÖNCEKİ PROGRAMDAN NEDEN DİSKALİFİYE OLMUŞTU?

İşte Benim Stilim yarışmasında perşembe günü yayınlanan bölümde Sima Şerafettinova ve Zeynep kavga etmişti. Bu kavganın sonunda İşte Benim Stilim jürisi Sima Şerafettinova 'yı azarlayınca o da kulise gitmişti.

Haberin Devamı

İlgili Haber:

Azeri yarışmacı Sima Şerafettinova fotoğrafı ile skandal yarattı

Sonunda reji, Sima Şerafettinova'nın Instagram resmini ekrana getirdi. Sima Şerafettinova yine resimdekinin kendisi olduğunu savunmaya çalıştı. Nur Yerlitaş 'bu sen değilsin, fotoğraftaki en az 1.74 boyunda" diyerek tepki gösterdi.TV8 ekranlarında yalanı ortaya çıkan Sima Şerafettinova yalanını toparlamaya çalıştı. Resimdekinin kim olduğu ortaya çıkınca da kendisinin yarışmada kırmızı bikini giydiğini buna benzer resimleri olduğu için 'kendi' resmi sandığını söyledi.