Instagram bu kez avatar akımı ile çalkalanıyor... Yapay zeka ile avatar yapma uygulaması nasıl kullanılır?

Güncelleme Tarihi:

Instagram bu kez avatar akımı ile çalkalanıyor... Yapay zeka ile avatar yapma uygulaması nasıl kullanılır
Oluşturulma Tarihi: Aralık 12, 2022 10:05

Her geçen gün yeni bir akımın gündeme geldiği Instagram, bu kez de avatar akımı ile konuşuluyor. Pek çok kullanıcının yapay zeka uygulaması aracılığıyla düzenleyerek avatar haline getirdiği fotoğraflarını paylaşması üzerine, bunun nasıl ve hangi uygulama aracılığıyla yapıldığı merak konusu oluyor. Peki, Instagram yapay zeka ile avatar yapma uygulaması nasıl kullanılır? İşte, o konu hakkında detaylı bilgiler

Haberin Devamı

Instagram'da pek çok kullanıcının paylaştığı avatar fotoğraflar, yapay zekanın yeni ürünlerinden birisi olarak öne çıkıyor. Yüklenen fotoğrafları yapay zekanın imkanları ile harmanlayan uygulama, birden fazla avatarı kullanıcıların erişimine sunuyor. Peki, Instagram avatar akımı olarak da bilinen bu yöntem nasıl kullanılır? İşte, Instagram yapay zeka ile avatar yapma akımı hakkında detaylı bilgiler

YAPAY ZEKA İLE AVATAR NASIL YAPILIR?

Bu işlemleri yerine getirebilmek için öncelikle dawn.ai isimli uygulamayı İOS cihazlar için App Store, Android cihazlar içinse Google Play Store aracılığıyla indirin.

  1. Uygulamaya giriş yaptıktan sonra sizden istenen en az 8 adet fotoğrafı uygulamaya yükleyin
  2. Yüklediğiniz fotoğraflar ortalama 10 dakika içerisinde yapay zeka tarafından işlenecek ve hazır hale getirilecektir (Dilerseniz bu aşamada uygulamadan çıkıp, 10 dakika sonra yeniden ziyaret edebilirsiniz.).
  3. Avatarlarınız hazır olduğunda "AI Avatar" sekmesinde "Generated For You" başlığı altından görüntülenebilecektir.
  4. Beğendiğiniz avatarı, paylaş butonu ile paylaşabilir ya da indirme seçeneğini kullanarak cihazınızda depolayabilirsiniz.
  5. Beğendiğiniz bir avatarı, "Generate More Images" seçeneğine tıklayarak benzer yüz hatları ile çoğaltabilirsiniz.

Uygulama ücretli olduğu için indireceğiniz avatarların sağ üst kısmında uygulamanın filigranı bulunacaktır. Ancak uygulamayı satın almanız halinde bu filigran kaldırılacaktır.