İhsaniye Belediyesi hangi partide? Afyonkarahisar İhsaniye Belediye Başkanı kimdir? 2019 İhsaniye yerel seçim sonuçları...

Güncelleme Tarihi:

İhsaniye Belediyesi hangi partide Afyonkarahisar İhsaniye Belediye Başkanı kimdir 2019 İhsaniye yerel seçim sonuçları...
Oluşturulma Tarihi: Mart 26, 2024 10:17

İhsaniye Belediyesi hangi parti? sorusu seçimler öncesi merak ediliyor. 2024 yerel seçimlerinin 31 Mart tarihinde yapılması yapılması planlanıyor. 2019 İhsaniye yerel seçim sonuçları da bu sebeple araştırılıyor. Peki, Afyonkarahisar İhsaniye Belediyesi hangi partide? İhsaniye Belediye Başkanı kimdir?

Haberin Devamı

2024 yerel seçimleri yaklaşıyor. 31 Mart 2024 Yerel seçimleri öncesi 2019’da yapılan seçim sonuçları merak ediliyor. Afyonkarahisar İhsaniye Belediyesi hangi partide? sorusu da bu nedenle araştırılıyor. Peki, 2019 İhsaniye Belediye Başkanı kim seçildi? İşte İhsaniye yerel seçim sonuçları 2019

İHSANİYE BELEDİYESİ HANGİ PARTİDE?

2019 yerel seçimlerinde İhsaniye için 2.743 oy kullanıldı. Cumhuriyet Halk Partisi Başkan adayı Tunay Türkmen %40.87 oy alarak belediye seçimlerini kazandı. Şu anda İhsaniye Belediyesi Cumhuriyet Halk Partisi tarafından yönetiliyor.

İHSANİYE BELEDİYE BAŞKANI TUNAY TÜRKMEN KİMDİR?

Tunay TÜRKMEN, 1966 yılında Akören’de doğdu. Endüstri Meslek Lisesi mezunu olan Tunay TÜRKMEN evli ve 2 çocuk babasıdır. 35 yıllık ticari tecrübeye sahip olan Tunay Türkmen, İlk ticari hayatına Türkmen yumurta ticareti ile başlamış olup daha sonra tekstil, asansör ve inşaat sektörü ile devam etmiştir.

Haberin Devamı

Birçok kuruluşta aktif rol almaktadır. İstanbul Tuzla, Kocaeli ve Afyonkarahisar’da yardımlaşma ve dayanışma derneklerinin kurucu üyelerindendir. Yine İstanbul Ataşehir yapı Kooperatifi kurucu üyelerindendir.

Siyasi hayatına Afyonkarahisar’da başlayan ve Cumhuriyet Halk Partisinde 20 yıllık tecrübesi olan Tunay Türkmen 2019 yılında İhsaniye Belediye Başkanı seçildi.