Güneşin Kızları 20.bölümünü heyecan dolu! |Güneşin Kızları yeni bölüm 1. ve 2. fragmanı izle

Güncelleme Tarihi:

Güneşin Kızları 20.bölümünü heyecan dolu |Güneşin Kızları yeni bölüm 1. ve 2. fragmanı izle
Oluşturulma Tarihi: Kasım 02, 2015 12:28

Kanal D’nin sevilen dizisi Güneşin Kızları 20.bölümüyle ekranlara gelecek. Yeni bölümde Güneş hapisten çıkıyor. Kızlar okula başlıyor. Güneşin Kızları kadrosunun yeni oyuncusu kim? Güneşin Kızları 20.bölümüyle bu akşam 20.00’de Kanal D’de.

Haberin Devamı

GÜNEŞİN KIZLARI 20.BÖLÜMDE NELER OLACAK?

Güneşin Kızları yeni bölümünde; Güneş eve döner ve yokluğunda Rana’nın kızlara yaptıklarını öğrenmiştir. Rana ile Güneş karşı karşıya gelirler. Bir daha tekrarlanmayacağından emin olmaya karar verir.
Haluk, klinikten çıkar. Yaptıkları için pişmanlık duyar.

Güneş ise, Haluk’un yanındadır. Haluk’un ailesiyle arasını düzeltmesi için, herkesi Haluk’un annesinin evine davet eder.

Kızlar okula başlar. Tüm meraklı gözler onların üzerindedir. Çok geçmeden bunun sebebinin Melisa ve Tuğçe olduğunu anlarlar.

GÜNEŞİN KIZLARI 20.BÖLÜM 1.FRAGMANI



GÜNEŞİN KIZLARI 20.BÖLÜM 2.FRAGMANI

GÜNEŞİN KIZLARINA YENİ İSİM !
Tatlı Küçük Yalancılar dizisinde tanınan Dilan Çiçek Deniz, bu akşam yayınlanacak yeni bölümde Güneşin Kızlarının kadrosuna dahil olacak. Dilan Çiçek Deniz, Ali Mertoğlu'nun (Tolga Sarıtaş), sınıf arkadaşı ‘Elif' karakterini oynayacak.

Haberin Devamı

Güneşin Kızları 20.bölümünü heyecan dolu |Güneşin Kızları yeni bölüm 1. ve 2. fragmanı izle


GÜNEŞİN KIZLARI 19. BÖLÜMDE NELER OLMUŞTU?

Ali, Sevilay'ı kurtarır. Güneş'i kaybettiğini düşünen Haluk, deliye dönmüştür. Ali, Rana ve Ahmet'e haber verir. Haluk'u birilerine zarar vermeden, durdurmaları gerekmektedir. Haluk ise, Güneş'i dışarı çıkarana kadar durmayacaktır.

Savaş, kızların keyfini yerine getirmek için onları yemeğe çıkarır. Yemekte Emre ve Tuğçe ile karşılaşırlar. Tuğçe, Emre'nin hala Selin'e olan ilgisini kıskanır. Kızların belaya sokacak bir şey yapar. Ali yardımlarına koşar ve kötü durumda olan Selin, Nazlı ve Savaş'ı Mertoğlu otellerinden birine götürür.