GTA 6 ne zaman çıkacak? Çıkış tarihi ile ilgili önemli ipucu sızdırıldı!

Güncelleme Tarihi:

GTA 6 ne zaman çıkacak Çıkış tarihi ile ilgili önemli ipucu sızdırıldı
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 18, 2023 16:17

Oyun dünyasının en çok satılan ve sevilen yapımlardan Grand Theft Auto serisinin 6. oyunu büyük bir heyecanla bekleniyor. Yayıncılığı Rockstar Games’e ait olan GTA 6 ile ilgili oyuncuları harekete geçirecek bir ipucu sızdırıldı. Uzun süredir geliştirme aşamasında olan ve oyun sektörüne yön vermesi beklenen yeni nesil GTA 6’nın ne zaman geleceği belli oldu. Peki, GTA 6 ne zaman çıkacak?

Haberin Devamı

İlk olarak 1997 yılında çıkan ve günümüze kadar başarılı bir şekilde gelen GTA serisinin 6. oyunu geliştirilmeye devam ediyor. Oyun sektörü için oldukça önemli bir yeri olan GTA 6 Take-Two Interactive ve Rockstar Games tarafından yayınlanacak. Oyununun çıkış tarihi ile ilgili oldukça önemli bir ipucu sızdırıldı.

GTA 6 ÇIKIŞ TARİHİ SIZDIRILDI

Uzun süredir çıkması beklenen Grand Theft Auto (GTA) 6 ile ilgili yeni bir gelişme yaşandı. Take-Two Interactive, yayınladığı yıllık kazanç raporunda merakla beklenen yeni GTA oyununun çıkış tarihine ilişkin ipucu verdi. Popüler serinin yayıncısı önümüzdeki mali yıla ilişkin beklentileriyle GTA 6'nın 2024'te çıkış yapabileceğini ima etti.

Take-Two geçtiğimiz yıl 5.3 milyar dolarlık bir gelir elde etmişti. Firmanın ortalama yıllık geliri ise 3 milyar dolar civarında bulunuyor. Take-Two'nun 8 milyar dolar elde etmeyi planladığı dönem ve oyunun beklenilen çıkış tarihi 1 Nisan 2024 ile 31 Mart 2025 arasını kapsıyor. Buna göre GTA 6’nın çıkışı ile ilgili kesin bir duyuru yapılmasa da ipuçları oyunun 2024 Nisan ile 2025 Mart ayları arasında çıkacağını işaret ediyor.