GSB 2. ETAP PERSONEL ALIMI SONUÇLARI SORGULAMA 2023: GSB personel alımı sonuçları ve isim listesi açıklandı mı?

Güncelleme Tarihi:

GSB 2. ETAP PERSONEL ALIMI SONUÇLARI SORGULAMA 2023: GSB personel alımı sonuçları ve isim listesi açıklandı mı
Oluşturulma Tarihi: Eylül 27, 2023 16:48

GSB personel alımı sonuçları için nefesler tutuldu. Gençlik ve Spor Bakanlığı bünyesindeki eksik kadroları güçlendirmek için toplam 11 bin 445 sözleşmeli personel alımı yapılacağını duyurmuştu. İlk etapta büro personeli, destek personeli ve psikolog alımları tamamlandı. İkinci etap alımlarda ise 3 bin 622 koruma ve güvenlik görevlisi ile 879 bakım destek görevlisi alınacak. GSB personel alımı sonuçları asıl kazanan ve yedek talihliler olarak duyuruluyor. Yerleştirilen asıl adaylar belirlenen tarihlerde gerekli belgeleri teslim etmemesi durumunda KPSS puan üstünlüğü dikkate alınarak yedek adaylar çağrılacak. Peki GSB 2. etap personel alımı sonuçları ve isim listesi açıklandı mı? İşte, koruma ve güvenlik görevlisi-bakım destek personeli sonuç sorgulama ekranı

Haberin Devamı

GSB personel alımı sonuçları için beklenti giderek artıyor. Personel alımı sonuçları e-Devlet üzerinden T.C. kimlik numarası ve şifre ile birlikte sorgulanacak. Toplam 11 bin 445 personel alımının ilk etap sonuçları Eylül ayının ikinci haftası erişime açıldı. toplam yapılacak 4501 personel alımı sonuçları ise bu ekranda yer almadı. GSB personel alımı 2. etap sonuçlarının erişim açılması ile asıl ve yedek adaylar belli olacak. Adayların yerleştirildikleri kurumların adı, başvuru için gerekli belgeler ve diğer bilgiler yer alacak. 2 Etap başvurularının tamamlanmasının üzerinden 19 gün geçti. Gençlik ve Spor Bakanlığı Personel Genel Müdürlüğü’nden konuyla ilgili yapılacak açıklama araştırılıyor. Peki 2023 GSB personel alımı sonuçları açıklandı mı, ne zaman açıklanacak? İşte, koruma ve güvenlik görevlisi-bakım destek personeli sonuçlarına ilişkin son gelişmeler…

Haberin Devamı

GSB PERSONEL ALIMI SONUÇLARI VE İSİM LİSTESİ AÇIKLANDI MI?

Gençlik ve Spor Bakanlığı henüz koruma güvenlik görevlisi ve bakım onarım destek personeli sonuçlarını açıklamadı.

Dün yayınlanan sonuç duyurusunda ise “ Koruma ve Güvenlik Görevlisi ile Destek Personeli(Bakım-Onarım) alımı sonuçları ise en kısa sürede açıklanacaktır" ifadeleri yer aldı.”

İlk etap başvuruları 1 Eylül’de sona ermiş ve sonuçlar 13 Eylül’de açıklanmıştı. 2. etap başvuruları ise 6 Eylül’de tamamlandı.

GSB personel alımı 2. etap sonuçlarının en geç Ekim ayında açıklanması bekleniyor.

GSB PERSONEL ALIMI SONUÇ SORGULAMA EKRANI

Gençlik ve Spor Bakanlığı personel alımı sonuçları e-Devlet üzerinden sorgulanıyor. Adaylar T.C. kimlik numarası ve şifreleriyle isealimkariyerkapisi.cbiko.gov.tr adresine giriş yaparak buradan sorgulama işlemi yapabilecek. Sorgulama ekranı üzerinde adayın yerleştirildiği kurum ve kayıt için gerekli diğer bilgiler yer alacak.