ÜNİVERSİTELER TATİL OLDU MU? Tatil olan üniversiteler belli oldu… Hangi üniversiteler kar tatil yapacak?

Güncelleme Tarihi:

ÜNİVERSİTELER TATİL OLDU MU Tatil olan üniversiteler belli oldu… Hangi üniversiteler kar tatil yapacak
Oluşturulma Tarihi: Şubat 05, 2023 23:40

Tatil olan üniversiteler belli oldu. Kar yağışı nedeniyle tatil olan bazı üniversitelerde dersler çevrim içi olarak işlenecek. Üniversitelerin ön lisans ve lisans programlarında eğitimlerini sürdüren öğrenciler, üniversitelerde kar tatili olup olmadığını gündemlerine aldı. İstanbul ve Ankara’nın yanı sıra 17 ilde okulların tatil olması kararı alındı. Birçok ilde yoğun kar yağışı alarmı verilirken üniversitelerle ilgili son gelişmeler merak ediliyor. Kar yağışı birçok ilde yarın ve Salı günü etkisini artırarak devam edecek. Peki Üniversiteler tatil oldu mu? Üniversitelere kar tatili var mı? İşte, konuyla ilgili detaylar…

Haberin Devamı

Üniversiteler tatil oldu mu? sorusunun yanıtı üniversite öğrencileri tarafından araştırılıyor. Kars, Diyarbakır, Tunceli Hakkari, Bitlis Karaman Gaziantep Şanlıurfa, Sivas, Samsun, Kırşehir Yozgat Malatya, Elazığ, Muş, Siirt ve Bingöl'de okullarda eğitim öğretim faaliyetlerine ara verildi. Üniversitelerin akademik takvimleri farklılık gösterdiğinden öğrenciler, yükseköğretim kurumlarında tatil olup olmadığını merak ediyor. Okullardan peş peşe tatil haberleri gelmeye devam ediyor. Peki Üniversiteler tatil oldu mu, kaç gün tatil olacak? İşte, üniversitelerle ilgili son durum…

ÜNİVERSİTELER KAR TATİLİ OLDU MU?

Öğrenciler, olumsuz hava koşulları sebebiyle hangi illerde üniversitelerin tatil olup olmadığını merak ediyor.

İlkokul, ortaokul ve lise seviyesinde eğitim gören öğrenciler için  Kars, Diyarbakır, Tunceli Hakkari, Bitlis Karaman Gaziantep Şanlıurfa, Sivas, Samsun, Kırşehir Yozgat Malatya, Elazığ, Muş, Siirt ve Bingöl’de okullar tatil edildi.

Haberin Devamı

İstanbul Teknik Üniversitesi, Konya Gıda Tarım Üniversitesi, Gedik Üniversitesi, Beykoz Üniversitesi Beykent Üniversitesi Yabancı Diller Yüksekokulu hazırlık derslerinin 6 Şubat Pazartesi günü derslerinin çevrim içi yapılacağını belirtti.

Üniversitelerin akademik takvimleri, şehirlere göre değişkenlik gösteriyor. Öğrenciler, üniversitelerin tatil olup olmadığını eğitim öğretim hayatlarını sürdürdükleri üniversitelerin resmi internet sayfasından, sosyal medya hesabından ve bölüm başkanlıklarından öğrenebilirler.

HANGİ ÜNİVERSİTELER TATİL OLDU?

Boğaziçi Üniversitesi, İstanbul’da yaşanan olumsuz hava koşulları nedeniyle 6 Şubat Pazartesi günü eğitime bir gün süreyle ara verildiğini duyurdu. Ayrıca İstanbul Topkapı Üniversitesi, Yeditepe Üniversitesi ve Selçuk Üniversitesi (Silifke Taşucu Meslek Yüksekokulu hariç) de bir gün süreyle öğretime ara verilmesine karar verdi.

ÇEVRİM İÇİ DERS İŞLENECEK!

İstanbul Teknik Üniversitesi, Konya Gıda Tarım Üniversitesi, Gedik Üniversitesi, Beykoz Üniversitesi Beykent Üniversitesi Yabancı Diller Yüksekokulu hazırlık derslerinin 6 Şubat Pazartesi günü derslerinin çevrim içi yapılacağını belirtti.

Haberin Devamı

Necmettin Erbakan Üniversitesi, Kadir Has Üniversitesi ve MEF üniversitesi ise yoğun Kar yağışı ve olumsuz hava koşulları sebebiyle 6-7 Şubat tarihlerinde işlenecek derslerin çevrim içi yürütüleceği açıklamasını yaptı.