Galatasaray - Astana maçı saat kaçta, hangi kanalda? | CANLI İZLE

Güncelleme Tarihi:

Galatasaray - Astana maçı saat kaçta, hangi kanalda | CANLI İZLE
Oluşturulma Tarihi: Aralık 07, 2015 11:54

Galatasaray Astana maçı bu akşam TT Arena'da oynanacak. Galatasaray 4 puanla grupta 3.sırada yer alırken, Astana 3 puanla 4.sırada yer alıyor. Galatasaray bu maçı kazanması ve ya berabere kalması durumunda UEFA Avrupa Ligi'nin yolunu tutacak.

Haberin Devamı

Galatasaray Astana maçı Şampiyonlar Ligi C grubu'nun kaderini belirliyor. Birbirine puan olarak çok yakın 2 takım, Şampiyonlar Ligin'den elenmelerinin ardından, UEFA Avrupa Ligi'ne gitmek için mücadele edecek. C grubu'nda Galatasaray 4 puanla 3.sırada yer alırken, Astana 3 puanla 4.sırada. Galatasaray Astana maçından berabere ve ya galip ayrılması durumunda, UEFA Avrupa Ligi'ne katılma hakkı kazanacak. Peki, Galatasaray Astana maçı ne zaman, saat kaçta olacak?

Galatasaray - Astana maçı saat kaçta, hangi kanalda | CANLI İZLE
MAÇ SAAT KAÇTA HANGİ KANALDA

Maç: Galatasaray - Astana

Tarih: 8 Aralık 2015 Salı

Kanal: TRT 1 (Şifresiz yayın)

Saat: 21.45

MAÇIN HAKEMİ İSKOÇ THOMSON

Haberin Devamı

Türkiye Futbol Federasyonu'ndan yapılan açıklamaya göre, Thomson'un yardımcılıklarını David McGeachie ve William Conquer yapacak. Karşılaşmanın dördüncü hakemi Alan Mulvanny, ilave yardımcı hakemleri ise Steven McLean ve Kevin Clancy olacak.

Galatasaray - Astana maçı saat kaçta, hangi kanalda | CANLI İZLE
GALATASARAY ASTANA MAÇINA 3 EKSİKLE ÇIKIYOR

Sarı-kırmızılı takımda, sakatlıkları süren Hamit Altıntop, Lionel Carole ve Jason Denayer, Astana karşısında forma giyemeyecek. Kart cezaları sebebiyle Atletico Madrid müsabakasında forma giyemeyen kaptan Selçuk İnan ve golcü oyuncu Burak Yılmaz da Kazakistan ekibine karşı sahada yer alacak. Dünkü antrenmanda göğüs kafesi sağ ikinci kaburga kemiğinde darbeye bağlı kemik ödemi ve ezilme tespit edilen ve tedbir amaçlı antrenmana çıkarılmayan Hakan Balta'nın durumunun ise bugün yapılacak antrenmanın ardından netlik kazanacağı bildirildi.

Galatasaray'ın Şampiyonlar Ligi'nde oynadığı son 5 maç şöyle;

Galatasaray 0-2 Atletico Madrid

Astana 2-2 Galatasaray

Galatasaray 2-1 Benfica

Benfica 2-1 Galatasaray

Atletico Madrid 2-0 Galatasaray

C Grubu'nda 5. hafta sonunda oluşan puan durumu ise şöyle:

1. Atletico Madrid (10 puan)
2. Benfica (10 puan)
3. Galatasaray (4 puan)
4. Astana (3 puan)