Cloudflare çöktü mü? 2 Kasım 2023 Cloudflare Dashboard ve API'lerde erişim sorunu!

Güncelleme Tarihi:

Cloudflare çöktü mü 2 Kasım 2023 Cloudflare Dashboard ve APIlerde erişim sorunu
Oluşturulma Tarihi: Kasım 02, 2023 20:44

Cloudflare çöktü mü? sorusu kullanıcıların gündemine geldi. 2 Kasım 2023 tarihinde İçerik dağıtım ağı Cloudflare'da kesinti olup olmadığı merak konusu oldu. Dashboard / Cloudflare API'lerini kullananlar, hesaplarına giriş yaparken erişim sorunu yaşadı. Anlık raporlamalara da bakıldığında saat 20.00'da kesinti bildirimleri olduğu görüldü. İşte, Cloudflare erişim sorunu hakkında ayrıntılı bilgiler.

Haberin Devamı

Cloudflare erişim sorunu, 2 Kasım 2023 tarihinde gündeme geldi. İnternette hız ve güvenlik açısından ileri seviye bir güçlendirme sunan Cloudflare'da dünya genelinde sorun yaşandığı anlık raporlara yansıdı. Cloudflare kesintisi, şirketin kontrol paneli ve müşterilerin hizmet yapılandırmalarını yönetmek ve okumak için kullandığı ilgili uygulama programlama arayüzleri (API'ler) dahil olmak üzere birçok ürününün devre dışı kalmasına sebep oldu. Konuyla ilgili de resmi bir açıklama gelmedi.

Cloudflare çöktü mü?

Dünya genelinde kullanıcıların yapmış olduğu raporlamalar çerçevesinde, Cloudflare'da azı aksaklıklar yaşandığı rapor ediliyor. Rapora göre saat 20.00'da Cloudflare'da kesinti bildirimleri olduğu görüldü.

Cloudflare çöktü mü 2 Kasım 2023 Cloudflare Dashboard ve APIlerde erişim sorunu

Haberin Devamı

Hesaplarına giriş yapmaya çalışan kullanıcılar, sorun yaşarken konu hakkında resmi bir açıklama gelmedi.

Yaşanan sorundan kullanıcılar isteklerin başarısız olması ve/veya hataların görüntülenebilmesi nedeniyle etkileniyor.