Beşiktaş- Kayserispor maçı ne zaman, saat kaçta? | Hangi kanaldan canlı izlenebilecek?

Güncelleme Tarihi:

Beşiktaş- Kayserispor maçı ne zaman, saat kaçta | Hangi kanaldan canlı izlenebilecek
Oluşturulma Tarihi: Aralık 04, 2015 20:08

Süper Toto Süper Lig'in 14. haftasında Beşiktaş-Kayserispor karşılaşması ne zaman? Hangi kanaldan canlı izlenebilecek? Quresma, Oğuzhan Özyakup ve Ersan Adem'in forma giyemeyeceği siyah-beyazlı takımda ilk 11'de kimler olacak?

Haberin Devamı

Süper Toto Süper Lig'in 14. haftasında Beşiktaş ile Kayserispor karşılaşacak. Yarın deplasmanda Kayserispor ile karşılaşacak olan Beşiktaş'ta sarı kart cezalısı Oğuzhan Özyakup ve Quaresma ile sakatlanan Ersan Adem Gülüm maçta forma giyemeyecek.

Akhisar Belediyespor'a 2-0 yenilerek liderliği Fenerbahçe'ye kaptıran Beşiktaş 14.hafta mücadelesinde deplasmanda Kayserispor'a konuk olacak.

M.P. Sivasspor ve Skenderbeu maçlarının kazanılmasına rağmen ortaya konan kötü futbol ve Akhisar karşısından kaybedilen 3 puandan sonra tekrar galip gelmek isteyen Siyah Beyazlılar, Kayserispor karşısına oldukça iddialı ve hırslı çıkacak.

BEŞİKTAŞ-KAYSERİSPOR MAÇI HANGİ KANALDA, SAAT KAÇTA YAYINLANACAK?

Beşiktaş - Kayserispor maçı 05 Aralık 2015 Cumartesi günü Kayseri Büyükşehir Belediyesi Kadir Has Statında saat 19.00'da oynanacak.

Bülent Yıldırım'ın yöneteceği karşılaşma Lig Tv ekranlarından izlenebilecek.

Haberin Devamı

Beşiktaş- Kayserispor maçı ne zaman, saat kaçta | Hangi kanaldan canlı izlenebilecek


OUARESMA,OĞUZHAN VE ERSAN'IN ALTERNATİFLERİ BELLİ

Kayserispor maçında Quaresma ve Oğuzhan'ın cezalı, Ersan Gülüm'ün de sakatlığı sebebiyle oynamayacak olmasından dolayı zorunlu değişikliklere gidecek olan Şenol Güneş ilk onbirini hemen hemen belirledi.

Defans hattında Miloseviç, Tosic ve Pedro arasında tercih yapacak olan tecrübeli hoca taktik çalışmalarda yine Tosic'e şans tanıdı ve geri dörtlüyü Beck-Rhodolfo-Tosic-İsmail'den oluşturdu.

Oğuzhan'ın yokluğunda Atiba'nın yanına Necip Uysal'ı koyan Şenol Güneş forvet arkasındaki üç ismi Gökhan Töre-Sosa ve Olcay olarak belirledi. Tecrübeli teknik adamın forvetteki tercihi ise her zaman olduğu gibi Mario Gomez olacak.

BEŞİKTAŞ MUHTEMEL 11 

Tolga Zengin, Necip Uysal, İsmail Köybaşı, Gökhan Töre, Olcay Şahin, Sosa, Beck, Tosic, Rhdolfo,Hutchinson, Mario Gomez

Beşiktaş- Kayserispor maçı ne zaman, saat kaçta | Hangi kanaldan canlı izlenebilecek


Haberin Devamı

 KAYSERİSPOR İLE BEŞİKTAŞ SÜPER LİGDE 39.KEZ KARŞILAŞACAK

 Daha önce oynanan 38 karşılaşmada Beşiktaş 21 galibiyet alırken Kayserispor'un 11 galibiyeti bulunuyor.İki takım arasında oynanan 6 karşılaşma ise beraberlikle sonuçlandı. Beşiktaş'ın attığı 56 gole Kayserispor 38 golle karşılık verdi.

Beşiktaş,geçen sezonki maçları 3-0 ve 2-1'lik sonuçalla kazanmasını bildi.

Kayseri'de oynanan maçlarda ise Sarı Kırmızılı takımın üstünlüğü bulunuyor. Kayserispor'un kendi sahasında Beşiktaş'a karşı 9-6 galibiyet üstünlüğü bulunurken 4 karşılaşmada ise eşitlik bozulmadı.Gollerde de yine Kayserispor'un Beşiktaş'a karşı 24-17 üstünlüğü görünüyor.

Haberle ilgili daha fazlası: