AUZEF sınav giriş yerleri yayımlandı mı? AUZEF sınav giriş belgesi görüntüleme

Güncelleme Tarihi:

AUZEF sınav giriş yerleri yayımlandı mı AUZEF sınav giriş belgesi görüntüleme
Oluşturulma Tarihi: Aralık 16, 2022 15:33

AUZEF sınav giriş belgesi için geri sayım başladı. Bitirme (final) sınavı için sınav merkezi tercihini tamamlayan öğrenciler, final sınavları için geri sayıma başladı. İstanbul Üniversitesi tarafından final sınavları cumartesi sabah ve öğle, pazar sabah ve öğle olmak üzere toplamda 3 veya 4 oturumda gerçekleşecek. Öğrenciler sınav binası ve salonuna girecekleri AUZEF sınav giriş belgesini, AKSİS kullanıcı adıyla alacaklar. Takvime göre AUZEF final sınavları, 24 Aralık - 25 Aralık 2022 tarihlerinde yapılacak. Ancak sınav yerleri henüz açıklanmadı.

Haberin Devamı

AUZEF sınav belgesi sorgulama ekranı, final sınavına kısa süre kala öğrencilerin gündemine geldi. İstanbul Üniversitesi Açık ve Uzaktan Eğitim Fakültesi 2022-2023 Eğitim-Öğretim Yılı bitirme (final) sınavı için sınav merkezi tercihleri 29 Kasım tarihine kadar tamamlandı. Güncelleme işlemini yapan adaylar üniversiteden gelecek sınav yerleri duyurusuna odaklandı. Öğrenciler https://auzefsinav.istanbul.edu.tr/login adresinden AKSİS kullanıcı bilgileri ile sisteme giriş yapıp sınav giriş belgelerine erişim sağlayacaklar. Akademik takvime göre söz konusu sınavlar Aralık ayında organize edilecek. Peki, 2022 2023 AUZEF final sınavı ne zaman ve sınav yerleri ne zaman açıklanacak? İşte, AUZEF sınav tarihi ve konu hakkında ayrıntılar.

AUZEF SINAV BELGESİ NASIL ALINIR?

Haberin Devamı

AUZEF final sınavı öncesi sınav yerleri ilan edilecek. Öğrenciler https://auzefsinav.istanbul.edu.tr/login adresinden AKSİS kullanıcı bilgileri ile sisteme giriş yapıp sınav giriş belgelerine ulaşabilecekler. Ancak sınav yerleri henüz açıklanmadı.

AUZEF SINAV GİRİŞ BELGESİ SORGULAMA EKRANI İÇİN TIKLAYINIZ

AUZEF SINAVLARI NE ZAMAN YAPILACAK?

AUZEF yarıyıl sonu, bitirme sınavları 24-25 Aralık 2022 tarihleri arasında gerçekleştirilecek. Sınavlarda başarısız olan veya ortalama yükseltmek isteyen öğrenciler için telafi sınavları 04-05 Şubat 2023 tarihlerinde yapılacak.

SINAVLAR NASIL OLACAK?

Sınavlar cumartesi sabah ve öğle, pazar sabah ve öğle olmak üzere toplamda 3 veya 4 oturumda gerçekleştirilir. Sınav oturumu başlangıç saatleri sınav giriş belgesinde yer almaktadır.

Öğrenciler sınav binası ve salonuna Sınav Giriş Belgesi ve Sınav Giriş Belgesinde belirtilen resmi kimlik belgeleriyle alınmaktadır. Sınav binalarına Sınav Giriş Belgesinde belirtilen kimlikler dışında herhangi bir belge ile girilemez.

Sınavlarda aksi belirtilmediği sürece her ders için 20 soru sorulmakta ve soruların çözümü için 30 dakika süre verilmektedir. Sınav süresi her oturum için (ders sayısı X 30 dk.) olarak belirlenir ve Sınav Giriş Belgesinde belirtilir.

Haberin Devamı

Bitirme sınavlarında öğrenciler bir dersin tüm ders içeriklerinden sorumludur. Bitirme Sınavlarının uygulaması ve değerlendirmeye etki oranı ilgili ayrıntılı bilgi AUZEF Eğitim Öğretim ve Sınav Yönetmeliğinde yer almaktadır.