Aşk Yeniden 33. yeni bölüm fragmanı yayınlandı | FRAGMAN İZLE

Güncelleme Tarihi:

Aşk Yeniden 33. yeni bölüm fragmanı yayınlandı | FRAGMAN İZLE
Oluşturulma Tarihi: Aralık 15, 2015 11:21

Aşk Yeniden yeni bölümünde yeni süprizlerle geliyor. Dizi severlerin merakla takip ettiği Aşk Yeniden dizisinde geçen bölüm ne yaşandı? İşte yeni bölüm fragmanı ve geçen bölümün özeti...

Haberin Devamı

Aşk Yeniden bu hafta izleyicilerini şaşırtacak. Dizinin yeni bölümünde işler iyice sarpa saracak. Aşk Yeniden dizisi bu hafta yine dopdolu geliyor. Fox Tv'de yayınlanan dizide geçen hafta neler olmuştu? İşte son bölümün özeti ve yeni bölüm fragmanı...

AŞK YENİDEN 32. BÖLÜM ÖZETİ

Zeynep gizlice Şekercizade malikânesine girdi...
Fatih’e olan büyük özlemine dayanamayıp Şekercizade malikânesine gizlice giren Zeynep, Mukaddes’e yakalanır. Fatih ve Zeynep, yalandan kavgalarını daha da büyüterek Şekercizadeler’e karşı yakayı el vermekten kıl payı kurtulurlar.

Mukaddes, Fatih'e hayırlı bir kısmet aradı
Zeynep'in bu şanssızlığı üzerine, Mukaddes’in Fatih’e hayırlı bir kısmet bulma girişimleri hızlanır. Fatih, annesinden önce davranmak için zaten bir sevgilisi olduğu yalanına başvurur ve Zeynep’ten kendisine sahte bir sevgili bulması için yardım ister.

Haberin Devamı

Zeynep, Fatih'e yeni sevgili buldu
Zeynep, annesinin şirketinde işe başlamıştır ve ikisinin buluşmaları artık iyiden iyiye zorlaşmıştır. Fakat Zeynep’in elbette, Mukaddes’in ortaya çıkardığı bu yeni problem için de bir çözümü vardır. Fatih’in sahte sevgilisi, Zeynep’in tanıyıp bildiği, Fatih’e aşık olmayacağına emin olduğu, birazcık da sevimsiz biri olmalıdır; Zeynep böyle birini tanımaktadır… (aşk yeniden yeni bölüm fragman)

AŞK YENİDEN 33. BÖLÜM FRAGMANLARI

Aşk Yeniden 33. Bölüm 1. Fragmanı

Aşk Yeniden 33. Bölüm 2. Fragmanı