Aşk Yeniden 32. yeni bölüm fragmanı izle

Güncelleme Tarihi:

Aşk Yeniden 32. yeni bölüm fragmanı izle
Oluşturulma Tarihi: Aralık 07, 2015 10:49

Aşk Yeniden yeni bölümünde yeni süprizlerle geliyor. Dizi severlerin merakla takip ettiği Aşk Yeniden dizisinde geçen bölüm ne yaşandı? İşte yeni bölüm fragman ve detayları.

Haberin Devamı

Aşk Yeniden bu hafta izleyicilerini şaşırtacak. Dizinin yeni bölümünde işler iyice sarpa saracak. Aşk Yeniden dizisi bu hafta yine dopdolu geliyor. Fox Tv'de yayınlanan dizide geçen hafta neler olmuştu? İşte son bölümün özeti ve yeni bölüm fragmanı...

AŞK YENİDEN 32. BÖLÜM DETAYLARI 

Zeynep gizlice Şekercizade malikânesine girecek
Fatih’e olan büyük özlemine dayanamayıp Şekercizade malikânesine gizlice giren Zeynep, Mukaddes’e yakalanır. Fatih ve Zeynep, yalandan kavgalarını daha da büyüterek Şekercizadeler’e karşı yakayı el vermekten kıl payı kurtulurlar.

Mukaddes, Fatih'e hayırlı bir kısmet arıyor
Zeynep'in bu şanssızlığı üzerine, Mukaddes’in Fatih’e hayırlı bir kısmet bulma girişimleri hızlanır. Fatih, annesinden önce davranmak için zaten bir sevgilisi olduğu yalanına başvurur ve Zeynep’ten kendisine sahte bir sevgili bulması için yardım ister.

Haberin Devamı

Zeynep, Fatih'e yeni sevgili bulacak
Zeynep, annesinin şirketinde işe başlamıştır ve ikisinin buluşmaları artık iyiden iyiye zorlaşmıştır. Fakat Zeynep’in elbette, Mukaddes’in ortaya çıkardığı bu yeni problem için de bir çözümü vardır. Fatih’in sahte sevgilisi, Zeynep’in tanıyıp bildiği, Fatih’e aşık olmayacağına emin olduğu, birazcık da sevimsiz biri olmalıdır; Zeynep böyle birini tanımaktadır…  (aşk yeniden yeni bölüm fragman)

AŞK YENİDEN 32. BÖLÜM FRAGMANLARI

Aşk Yeniden 32. Bölüm 1. Fragmanı

Aşk Yeniden 32. Bölüm 2. Fragmanı

AŞK YENİDEN 31. BÖLÜM DE NELER OLDU?

Ayrılık yalanı başarılı oldu
Zeynep ve Fatih, Mukaddes’i, Ertan’dan uzak tutmak adına başlattıkları ayrılık yalanına herkesi inandırmışlardır. Ancak şimdi de başka bir problem baş gösterir: Birbirlerinden ayrı kalmaya dayanamazlar.

Zeynep ve Fatih göz hapsinde
Zeynep cephesinde ailesinin sorgulamaları devam ederken, Fatih de her daim, annesi Mukaddes’in göz hapsindedir. Üstelik annesinin yakın ilgisi, Fatih’in başına akla hayale sığmayacak enteresan olaylar getirecek; Fatih’i hayaller âlemine daldıracaktır.

Haberin Devamı

Aşk engel tanımadı...
İkisi de göz hapsinde olan Zeynep ve Fatih, tek bir öpücük için herkesin uykuya daldığı gece saatlerini bekleyip birbirlerinin evlerine hırsız gibi gizlice girmekten başka yol bulamazlar. Ancak elbette bu ayrılık yalandan sonra tek bir öpücük bile eskisi kadar kolay olmayacaktır… (aşk yeniden yeni bölüm fragman)