Analar ve Anneler 4.yeni bölüm 1. ve 2. fragman izle | Analar ve Anneler 4.yeni bölüm soluk kesiyor!

Güncelleme Tarihi:

Analar ve Anneler 4.yeni bölüm 1. ve 2. fragman izle | Analar ve Anneler 4.yeni bölüm soluk kesiyor
Oluşturulma Tarihi: Kasım 11, 2015 16:04

ATV’nin yeni sezon dizisi Analar ve Anneler dizisinin 4.yeni bölümde heyecan devam ediyor. Analar ve Anneler dizisinin 4. yeni bölüm fragmanı yayınlandı. Analar ve Anneler ‘in 4.yeni bölümünde neler yaşanacak? Zeliha Ayhan’ın teklifini kabul edecek mi? Analar ve Anneler ‘in 4.yeni bölümüyle 12 Kasım Perşembe akşamı saat 20.00'de ATV’de!

Haberin Devamı

Analar ve Anneler dizisinin 4.bölümünde; Mustafa ve Kader uzun zaman sonra kavuşmuşlarken, önlerinde birden çok engel çıkar. Mustafa, babası Salih'in Kader'e yaptıklarını öğrenince Salih'i vurmuştur. İkili, Salih'i oracıkta yaralı halde bırakır. Murat'ı da yanlarına alarak kaçarlar.

Halil'in olanları gördüğünün farkına varmazlar. Halil, Kader ve Mustafa'nın başına bela olacaktır. Diğer tarafta, Zeliha Neriman'ın oyununa gelir. Zeliha, Ayhan'ın avucunun içine düşmüştür. Ayhan, Zeliha'yı karakola götürdüğünde, Zeliha'dan istediğini almadan onu bırakmamayı kafasına koymuştur. Neriman'ın evinde Kader'in yemenisini bulan Zeliha ise, Neriman'ın bebeğini Kader'e verdiğinden artık emindir.

ANALAR VE ANNELER 4.BÖLÜM 1.FRAGMANI İZLE

ANALAR VE ANNELER 4.BÖLÜM 2.FRAGMANI İZLE

Haberin Devamı

ANALAR VE ANNELER 3.BÖLÜM BÖLÜMÜNDE NELER OLMUŞTU?

Analar ve Anneler 4.yeni bölüm 1. ve 2. fragman izle | Analar ve Anneler 4.yeni bölüm soluk kesiyor

Zeliha ile bebeğini çalan Neriman'ın yüz yüze gelecek. Sevdiği adamın babası olan Salih Ağa tarafından tecavüze uğradıktan sonra İstanbul'a kaçmak zorunda kalan talihsiz Kader ise Salih'le karşı karşıya gelecek.

Kader Neriman'ın Zeliha'dan bebeğini kötü bir oyunla ayırdığını öğrenir. Kaybettiği bebeği ve terk ettiği aşkının acısını Zeliha'nın bebeğiyle dindirmeye çalışan Kader, zor da olsa bir karar verir. Kader en doğru kararı vermek için Zeliha ve Tahsin'i bulmak ister.

Kader'in sevdiği Mustafa İstanbul'a gelir. Mustafa, Kader'i bulmak için kuzeni Ayşe'nin evine gider. Zeliha ise Tahsin'le birlikte bebeğinin izini bulmak için Neriman'ın kapısını çalacaktır. Kader ise hiç beklemediği bir şekilde tecavüzüne uğradığı Salih Ağa'yla yüz yüze gelir. (analar ve anneler)