21 Mart ÖSYM çöktü mü, neden açılmıyor? ÖSYM erişim problemi son durum

Güncelleme Tarihi:

21 Mart ÖSYM çöktü mü, neden açılmıyor ÖSYM erişim problemi son durum
Oluşturulma Tarihi: Mart 21, 2024 11:55

Ölçme, Seçme ve Yerleştirme Merkezi (ÖSYM) bugün Milli Savunma Üniversitesi sınav sonuçlarını erişime açtı. 21 Mart ÖSYM çöktü mü? sorusu da sınav sonucunu öğrenmek isteyen fakat çeşitli problemler yaşayan kişilerce sorgulanıyor. Zaman zaman yüksek katılım gösterilen sınavların sonuçlarının açıklanması sonrası bazı problemler yaşanabiliyor. Peki, 21 Mart 2024 ÖSYM çöktü mü, neden açılmıyor? İşte son durum!

Haberin Devamı

ÖSYM çökme raporları 21 Mart 2024 itibarıyla sorgulanıyor. Ölçme, Seçme ve Yerleştirme Merkezi (ÖSYM) Milli Savunma Üniversitesi (MSÜ) sınav sonuçlarını erişime açtı. Sınava katılan 700 binden fazla aday da sınav sonuçlarını öğrenmek için harekete geçti. Peki, 21 Mart ÖSYM çöktü mü, neden açılmıyor?

21 NİSAN ÖSYM ÇÖKTÜ MÜ, NEDEN AÇILMIYOR?

ÖSYM, 21 Mart Perşembe günü MSÜ sınav sonuçlarını erişime açtı. Bu gelişmenin ardından binlerce aday ÖSYM’nin “sonuc.osym.gov.tr” adresi üzerinden sınav sonucunu öğrenmek için harekete geçti. Bu gelişmeyle birlikte “osym.gov.tr” adresinde zaman zaman erişim problemleri yaşandı. ÖSYM'nin sitesi şu an normal bir şekilde çalışıyor ve bir problem yaşanmıyor.