04 Aralık Beyaz Show'da kimler konuk olacak?

Güncelleme Tarihi:

04 Aralık Beyaz Showda kimler konuk olacak
Oluşturulma Tarihi: Aralık 04, 2015 11:51

Cuma günü fenomeni olan Beyaz Show bu akşam yine güldürecek. Beyaz Show 'un bu haftaki konukları kimler? Beyaz Show yeni bölümüyle bu akşam saat 23.15'de Kanal D'de.

Haberin Devamı

Kanal D ekranlarının Cuma klasiği olan Beyaz Show geçen hafta Yeşilçam'ın efsanesi Türkan Şoray'ı konuk etmişti. Yayınlandığı her akşam izleyenleri kahkahaya boğan Beyaz Show'un bu haftaki konukları kimler olacak?

Beyaz Show yeni bölümüyle bu akşam saat 23.15'de Kanal D'de.

04 Aralık Beyaz Showda kimler konuk olacak


DÜĞÜN DERNEK EKİBİ BEYAZ SHOW’A KONUK OLACAK!

Kanal D’nin sunuculuğunu Beyazıt Öztürk’ün yaptığı sevilen talk- show programı "Beyaz Show"a bu hafta; güçlü sesi, muazzam yorumu ile Sertab Erener, "Düğün Dernek 2" filmi ile Ahmet Kural, Murat Cemcir, Rasim Öztekin, Devrim Yakut, Açalya Samyeli Danoğlu ve kendisi küçük oyunculuğu büyük, "Altın Kelebek"in ödüllü oyuncusu Ataberk Mutlu konuk oluyor.

BEYAZ SHOW 4 ARALIK CUMA FRAGMANI


BEYAZ SHOW SON BÖLÜMDE KONUKLAR KİMLERDİ?

04 Aralık Beyaz Showda kimler konuk olacak

Haberin Devamı

Kanal D’nin sunuculuğunu Beyazıt Öztürk’ün yaptığı sevilen talk- show programı "Beyaz Show"a geçen hafta; "Uzaklarda Arama" filmiyle Yeşilçam’ın biricik sultanı Türkan Şoray; güzelliği ve asaletiyle Yağmur Ünal; ünlü oyuncu Serkan Şenalp; dillere düşen bestelerin mimarı Fettah Can, Türkiye’nin Best Model'leri Yağmur Ayrık, Yılmaz Kunt, Ömer Samed Kurtulmuş konuk oldu.