Beştepe’de Avrupa sesleri

Güncelleme Tarihi:

Beştepe’de Avrupa sesleri
Oluşturulma Tarihi: Nisan 26, 2016 16:18

Gençlerbirliği, Gaziantepspor’u deplasmanda 3-1 yenip puanını 41’e yükseltirken, son 4 haftaya girildiğinde, yurt dışı hedefini kovalayan takımlarla arasındaki puan farkını kapamaya başladı.

Haberin Devamı

Süper Ligin ilk yarısı sona erdiğinde küme düşme hattının içinde yer alan Gençlerbirliği, ikinci yarıdaki çıkışı ile birlikte Avrupa Kupaları hedefleyen takımlar arasına sokulmaya başladı. Kırmızı-siyahlılar, 30. haftanın kapanış maçında Gaziantespor’u deplasmanda; El Kabir, Selçuk ve Stancu’nun golleri 3-1 yenip, puanını 41’i taşıdı. İkinci devre oynadığı 13 maçta; 9 galibiyet, 1 beraberlik ve 3 yenilgi alan Başkent temsilcisi, bu dönemde topladığı 28 puan sonrasında, yurt dışı hedefini kovalayan ekiplerle arasındaki farkı düşürmeyi başardı. 9. sırada bulunan Gençlerbirliği, 31. haftada Medipol Başakşehir’i ağırlayacak. 

ARMAYA YAKIŞIR BİR OYUN OYNADIK

Gençlerbirliği Teknik Direktörü İbrahim Üzülmez, Gaziantepspor karşısında, disiplin içerisinde hareket ederek, mücadeleden başarıyla ayrıldıklarını söyledi.  Saha içerisinde baştan sona ikili mücadeleleri kazanmaya ve üretmeye çalıştıklarını ifade eden Üzülmez, “Dolayısıyla bunları yaptığınız zaman sonuç da arkasından geliyor. Gaziantepspor için biraz daha zor bir maçtı. Onlar maçı kazanıp, alt sıralardan kurtulmak istedi ancak sonuçta kazanan biz olduk” dedi.  Maçta iyi bir mücadele ortaya koyduklarını vurgulayan Üzülmez, şöyle konuştu: “Futbolculara, Gençlerbirliği armasına yakışır bir futbol oynadıkları için teşekkür ederim. Kalan 4 maçta da üstümüze düşen görev neyse onu yapacağız. Bu takım her şeyin en iyisini hak ediyor. Gaziantep deplasmanından 3-1 galip dönmek kolay değil. Biz istiyoruz, çalışıyoruz ve karşılığını alıyoruz.”

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!