Başkent’in efeleri

Güncelleme Tarihi:

Başkent’in efeleri
Oluşturulma Tarihi: Ekim 23, 2017 13:49

Ziraat Bankası, büyük çekişmeye sahne olan mücadelede Fenerbahçe’yi 3-2 ile geçip, 6. maçını da kazandı ve liderliğini sürdürdü. Halkbank, Kula Belediye’yi, Maliye Piyango da İnegöl Belediye’yi mağlup etti.

Haberin Devamı

Voleybol Efeler Liginde 6. hafta maçları tamamlanırken, Ankara’yı bu arenada temsil eden 3 takım da maçlarını kazandı. Ligde geride kalan 5 haftada oynadığı maçlarını galip bitiren Ziraat Bankası, kendi evinde konuk ettiği Fenerbahçe’yi 3-2 yenip, 6. maçını da kazandı ve liderliğini sürdürdü. 
TVF Başkent Voleybol Salonu’nda oynanan ve büyük bir çekişme içinde geçen müsabaka, toplam 2 saat 24 dakika sürdü. Ziraat Bankası, ilk seti 25-19 alıp 1-0 öne geçerken, Fenerbahçe, ikinci seti 27-25 kazandı ve durumu eşitledi. Üçüncü sette üstünlük, 26-24’lük skorla yine Ziraat Bankası’na geçti. 4. seti, Fenerbahçe 28-26 alıp, setleri bir kez daha eşitledi. Final seti nefesleri kesti. Başkent ekibi, daha az hata yaparken, hücum ve savunmada daha dikkatli oynayıp, seti 15-12, müsabakayı da 3-2 kazandı.
Kırmızı-beyazlılar, 7. hafta maçında İnegöl Belediyespor ile kendi evinde karşılaşacak.

HALKBANK TEK SET VERDİ

Geçen sezonun şampiyonu Halkbank, 6. hafta maçında evinde Jeopark Kula Belediye’yi ağırladı. Rakibini 3-1 ile geçen mavi-beyazlılar, sezondaki 4. galibiyetini alıp, sıralamada 4. sıraya yükseldi. Halkbank, 7. haftada, Kuzey Enerji Gümüşhane Torul Gençlik ile deplasmanda karşılaşacak.
Başkentin diğer temsilcisi Maliye Piyango ise deplasmandan zaferle döndü. Kırmızı-beyazlılar, İnegöl Belediyespor’u 3-1 yenerken, maçın üçüncü setindeki skor dikkat çekiciydi. Maliye Piyango, setlerde 2-0 önde iken, ev sahibi ekip, büyük bir çekişme ve heyecanın yaşandığı üçüncü seti, 39-37 kazanıp, ümitlendi. 4. sette yeniden oyuna ağırlığını koyan ve maçtan galip ayrılmasını bile Başkent temsilcisi oldu. Ligde 6. basamakta yer alan Maliye Piyango, 7. haftada, Afyon Belediye Yüntaş ile kendi evinde karşı karşıya gelecek.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!