Türk sağlık turizmi Frankfurt’ta çıkarma yaptı

Güncelleme Tarihi:

Türk sağlık turizmi Frankfurt’ta çıkarma yaptı
Oluşturulma Tarihi: Ekim 13, 2023 17:18

Türkiye’de sağlık sektörü, Frankfurt’ta açılan ‘Almanya Uluslararası Sağlık Turizmi Fuarı’ aracığılıyla Avrupa ülkelerine açılım konusunda büyük bir adım daha attı.

Haberin Devamı

İLKİ geçen yıl Berlin’de düzenlenen ve şimdi dünyanın önde gelen fuarlarından ‘Messe Frankfurt’ta gerçekleştirilen iki günlük fuar, Türkiye ve Almanya’dan sağlık sektöründen çok sayıda profesyonelin yanı sıra, Ticaret Bakanlığı, Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) ve Türkiye’nin Frankfurt Başkonsolosu Erdem Tunçer ve Cumhurbaşkanlığı Yatırım Ofisi Frankfurt Temsilcisi Ferruh Parmaksız da katıldı. TOBB, Dış Ekonomik İlişkiler Kurumu (DEİK) ve Hizmet İhracatçıları Birliği’nin desteğiyle ‘ALZ Fuar’ ve ‘GO Fairs’ şirketleri tarafından düzenlenen fuara ağırlığı İstanbul, Ankara, İzmir, Bodrum ve Antalya’dan olmak üzere 80’e yakın hastane ve klinik, kendi stantlarıyla katıldı.

SAĞLIK TURİZMİ POTANSİYELİNİ DEĞERLENDİRDİLER
ALZ Fuar Yönetim Kurulu Başkanı Cihat Alagöz tarafından açılan fuarda düzenlenen ‘Sağlık turizminde Almanya’da işbirliği fırsatları’ başlıklı panelde uzmanlar son yıllarda büyük ilerleme gösteren sağlık turizmi sektörünün potansiyellerini değerlendirdiler. Sadece sağlık sektörünün profesyonellerine değil, halka da açık olan fuar yarın da saat 11.00-18.00 arasında ziyaret edilebilir.

BAKMADAN GEÇME!