Türk marketi önünde patlama

Güncelleme Tarihi:

Türk marketi önünde patlama
Oluşturulma Tarihi: Ocak 13, 2015 14:53

İngiltere’nin başkenti Londra’da,bir Türk marketinin tavanını yenilemek için gelen inşaat çalışanlarına ait malzeme yüklü market önündeki araçta önce yangın ardından da patlamalar oldu.

Haberin Devamı

Araçta bulunan bir kişi tamamen yanmak üzereyken çevredeki Türk

Türk marketi önünde patlama
restoranı çalışanları tarafından yangın söndürme tüpü ile müdehale edildi. Londra dışında bir hastaneye kaldırılan ve vücudunda yüzde 94 oranında yanık oluşan adı açıklanmayan yabancı uyruklu yaralının, hayati tehlikesinin bulunduğu bildirildi.

Türk marketi önünde patlama


Edinilen bilgiye göre, patlama anında çıkan gürültü çevrede büyük korku yaratırken, olay yerine çok sayıda ambulans, itfaiye ve polis ekibi sevk edildi.

Yangın dolayısı ile Mega Food& Wine adlı Türk Supermarketi’nin ön bölümü tamamen yanarken, iç bölümü de yangından etkilendi.

Türk marketi önünde patlama


BÜYÜK BİR FACİA ÖNLENDİ

İtfaiye ve ambulansa, yangın ve patlamaları gören çevredeki insanlar tarafından haber verildi. Olayın görgü tanıkları, itfaiyenin zamanında gelmesi mutlak büyük bir faciayı önledi, şeklinde konuştular.

Yerel saat ile 12.15’de meydana gelen olayda ilgili işyeri sahibi Hüseyin Erdoğan, Hürriyet’te şunları söyledi:
“Marketin tavanındaki sorun nedeniyle bina sahibinin (Landlord), anlaştığı inşaat şirketinden 2 kişi,
Türk marketi önünde patlama
sabah saatinde içerisi malzeme dolu bir araç ile geldiler. Tavanı yenilemek için kapının hemen önüne park edip çalışmaya başladılar. Ben de dükkanın iç bölümünde kapıdan 1- 2 adım uzakta, çalışanları seyrediyordum. İş bitimine kısa bir zaman kala, çalışanlardan biri araça gitti. Aradan kısa bir süre sonra aşırı bir sıcaklık hissetim. Kendimi yere attım. Ardındanda birbiri ardına patlamalar meydana geldi.”

Olayın şokunu henüz üzerinden atamayan market yöneticisi Erdoğan, fotoğrafının çekilmesini istemedi.

Olayla ilgili araştırma, itfaiye yetkilileri ve polis tarafından sürdürülüyor.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!