Türk markası Nishplas, Avrupa’ya açılıyor

Güncelleme Tarihi:

Türk markası Nishplas, Avrupa’ya açılıyor
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 01, 2023 10:40

Avrupa’da yapı sektörüne girmeye hazırlanan Türk markası iç cephe yeni nesil duvar kaplama sıvası Nishplas, cumartesi günü Almanya’nın Düsseldorf kentinde düzenlenen bir toplantıyla tanıtıldı.

Haberin Devamı

ALMANYA’nın Leverkusen şehrinde uzun yıllardır iş insanı olan Asa Service GmbH CEO’su Ali İnceören, Avrupa baş bayiliğini üstlendiği Nishplas’ın tanıtımı için Düsseldorf’ta bulunan otel Kö59’da bir program düzenledi. Yeni nesil duvar giydirme markası Nishplas’ın Düsseldorf lansmanına, yapı sektöründe bulunan çok sayıda şirket temsilcileri ve medya mensupları davet edildi. Etkinlikte Nishplas’ın tanıtım sorumlusu Murat Şahinarslan, görseller eşliğide Nishplas’ın kuruluş sürecini, sektördeki yerini ve Avrupa’ya açılma planını davetlilere anlattı. Tanıtımda yer alan bir sıva ustası da, kova içerisinde hazırladığı Nishplas ile duvarın nasıl kaplandığını uygulamalı olarak davetlilere gösterdi.

İLK TANZANYA’YA İHRAÇ EDİLDİ
Çevre dosttu ve ipek sıva olarakta bilinen Nishplas’ın üretim merkezi, İstanbul / Kartal’da bulunuyor. Duvar, tahta ve fayans üzerine yapılabilen yeni nesil sıva Nishplas, ilk olarak 2018 yılında Tanzanya’ya ihraç edildi ve 2022 itibariyle de Fildişi Sahili, Libya, Danimarka ve Avusturya gibi ülkelere bayilikler verildi. Doğaltaş ve tekstil geri dönüşümü pamuk karışımıyla hazırlanan Nishplas, yüzden fazla ayrı renkte yapılabiliyor. Isı yalıtımı, ses yalıtımı, rutubet ve nem yalıtımı sağlayan Nishplas, yapım aşamasında ve sonrasında herhangi bir kokusu olmuyor. Avrupa piyasasına girmeye hazırlanan Nishplas’ın bir paketine 8 litre su karıştırılarak, dört metrekare duvar kaplanabiliyor. Kaplama sonrası duvarda oluşabilecek çizik ve yırtılma gibi hasarlar, kolayca düzeltilebiliyor. Uygun bir fiyatla Avrupa’da satışa sunulması beklenen Nishplas için, bayilikler verilmesi planlanıyor.

Haberin Devamı

ARTILARI ÇOK OLAN BİR TÜRK ÜRÜNÜ
Nishplas’ın Avrupa baş bayiliğini üstlenen Ali İnceören, “Tanıtım toplantısıyla Nishplas’ın Avrupa’ya açılmasının ilk adımını attık. Oldukça artıları olan Nishplas’ı, kısa sürede Avrupa piyasasıyla buluşturmayı amaçlıyoruz” dedi. Ali İnceören, Nishplas ile ilgili şunları söyledi: “Nishplas’ı, başta Almanya olmak üzere farklı Avrupa ülkelerinde bayilikler vererek pazarlamayı hedefliyoruz. Ürünümüz, yüzde 98 doğal, ses yalıtımı var, yanmıyor, kokusu yok. Hep artısı olan bir ürün. Ses geçirmiyor, mobilya çarpması ile çizilir, yırtılırsa anında kapatılması mümkün. Ayrıca fiyatını uygun olacak şekilde belirmeye çalışıyoruz. Yapımı oldukça kolay, eli yatkın ev sahibi ustaya ihtiyaç duymadan da yapabilir. Ev kadınlarının da yapabileceğini düşünüyoruz. Ürünün Türkiye’de üretilerek Avrupa pazarında yer almasıyla, ülkemizin ekonomisine de katkı sağlanmış olacak, bununla da büyük gurur yaşacağız.”

Türk markası Nishplas, Avrupa’ya açılıyor

Türk markası Nishplas, Avrupa’ya açılıyor

Türk markası Nishplas, Avrupa’ya açılıyor

Türk markası Nishplas, Avrupa’ya açılıyor


Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!