Türk girişimci Milano’daki fuarda yerini aldı

Güncelleme Tarihi:

Türk girişimci Milano’daki fuarda yerini aldı
Oluşturulma Tarihi: Kasım 09, 2023 11:36

Almanya’nın Gelsenkirschen kentinde yasayan Türk girişimci Aytekin Bucak, İtalya’nın Milano kentinde başlayan uluslararası motor fuarı ‘EICMA 2023’te dünya devi markalarla yarışıyor.

Haberin Devamı

AYTEKİN Bucak, Kawasaki Suziki, Isuzu gibi markaların da katıldığı Milano’daki dünyanın en büyük fuarı ‘EICMA 2023’te ‘Alfarad KXD’ markasıyla yerini aldı. Kendi markasıyla uluslararası motor yarışlarında birinciliği de bulunan Almanyalı Türk girişimci Bucak, Çinli ortağıyla kendi fabrikasında ürettiği 40’tan fazla motor çeşidini çoğunluğu Avrupa olmak üzere 28 ülkeye satıyor. 2006 yılından beri Çinli ortaklarıyla kendi fabrikalarında 300 cc’ye kadar hem benzinli hem de elektrikli motor ürettiklerini belirten Bucak, “Bu fuarda motorlardan yedek parça üreticisine kadar pek çok şirket var. Bizlerde inşallah yeni müşterilere ulaşmak için bu önemli fuardaki yerimizi aldık” dedi.

Türk girişimci Milano’daki fuarda yerini aldı

Haberin Devamı

SATIŞ MAĞAZALARI DA VAR
EICMA, eğlenceden gösterime, oyundan tutkuya ve yarışa kadar pazarın bugününü ve geleceğini sahneye taşıyor. Fuara Türkiye’den motor aksesuarı, motor kıyafetleri, kask, bileşen ve ekipman ile aksesuar üreticileri de fuarda ürünlerini sunuyor. EICMA’da e-bisiklet test sürüşü alanları ve motosikletçilere yönelik satın alabilecekleri ticari bisikletçiler mağazası da bulunuyor. Renault’un yüzde 100 elektrikli motora sahip otomobili ‘Duo’ da fuarda yerini aldı. Dünyanın en önemli fuarlarının başında gelen ve 500 binden fazla ziyaretçinin beklendiği fuarda, 45 ülkeden 1700’ün üzerinde marka yer alıyor. Yüzde 64’ü yurtdışından gelen katılımcıların yüzde 28’i ise fuara ilk kez gelenlerden oluşuyor. 7 Kasım’da açılan fuar, 12 Kasım’a kadar ziyaret edilebilecek.

Türk girişimci Milano’daki fuarda yerini aldı

Türk girişimci Milano’daki fuarda yerini aldı

BAKMADAN GEÇME!