Tiyatro Frankfurt`tan çocuk oyunu

Güncelleme Tarihi:

Tiyatro Frankfurt`tan çocuk oyunu
Oluşturulma Tarihi: Şubat 20, 2015 12:30

Tiyatro Frankfurt , sezona “Konuşan Hindi” adlı çocuk oyunuyla devam ediyor. Frankfurt Halk Tiyatrosu’nda sahnelenecek oyunun ilk gösterimi, 15 Mart tarihinde gerçekleşecek.

Haberin Devamı

Muharrem Buhara'nın yazdığı, yönetmenliğini Kamil Kellecioğlu`nun yaptığı oyunun sahne ve kostümleri Nesrin Özbek,

Tiyatro Frankfurt`tan çocuk oyunu
müzikleri Hakan Tezcan imzasını taşıyor.

Kareografisini Tiyatro Frankfurt oyuncularının yaptığı, ışık ve efektlerini Biricik Grey ve Tufan Peynirci`nin üstlendiği oyunda, Başak Gülergin, Diba Yurtsever, Esin Kaya, Handan Tıraş, Damla Çoban, Elif Görgülü, Emine Timuçin, Haydar Akarsu Samet Akkoyunlu, Mete Eren Timuçin ve Metin Can Ayduran rol alıyor.

Eser, bir çiftlik sahibinin yetiştirmekte olduğu hindilerin, yılbaşı öncesi satılmaktan kurtulup; fırına girmemek, hindi dolması olmamak için yaptıkları mücadeleyi çocuk diliyle, müzik ve dans eşliğinde anlatıyor.

Tiyatro Frankfurt Genel Sanat Yönetmeni Kamil Kellecioğlu, çocukların mutlaka tiyatro ile tanışması gerektiğini vurguladı. Anne ve babalara seslenerek, çocukları ile birlikte oyunu seyretmeye çağıran Kellecioğlu, “Ekip olarak çok heyecanlıyız. Konuşan Hindi’yi çocukların çok seveceğine inanıyoruz. Bu oyunun bizim için ayrı bir özelliği var. Çünkü oyunumuzda otizmli bir çocuk oyuncumuz da rol alıyor. Özel gereksinimli bireylerin, yaşamın her alanında olması gerektiğine inanıyoruz. Bu nedenle, bizimle sahneye çıkacak rol arkadaşımızla birlikte, izleyicilerimize bu konuda önemli bir mesaj da vermek istiyoruz” dedi.

“Konuşan Hindi” oyunu, Frankfurt Halk Tiyatrosu Sahnesi’nde 15 Mart 2015 tarihinde saat 14:30’da sergilenecek. Fliegende Volksbühne - Cantate-Saal Großer Hirschgraben 21 60311 Frankfurt am Main adresindeki tiyatroda eseri izlemek isteyenler 01631527737 nolu telefonu arayarak veya info@tiyatro-frankfurt.de mail adresi üzerinden rezervasyon yaptırabilir.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!