The Berkeley Group Bodrum çıkarması

Güncelleme Tarihi:

The Berkeley Group Bodrum çıkarması
Oluşturulma Tarihi: Temmuz 21, 2023 12:27

Londra’da bulunan köklü ve prestijli bir inşaat firması The Berkeley Group, Bodrum’da projelerini görücüye çıkarıyor. İngiliz konut firması 11 farklı projesini Türkiye pazarında tanıtmak ve satışını yapmak için 21-22 Temmuz’da Bodrum Kalesi Limanı’na demirlemiş Primetime Yacht’ta konuklarını ağırlayacak.

Haberin Devamı

 

İŞ kadını Pemra Hiçsönmez’in kurucusu olduğu, lüks konut sektöründe faaliyet gösteren Frame London Real Estate de Primetime Yacht’da yerini alacak. Firma; Londra ve çevresinde yatırım ve yaşam amaçlı gayrimenkul projeleriyle ilgilenenlere detaylı bilgiler sunmanın yanı sıra konut kredileri konusunda müşterilerini ilgili finans kuruluşlarıyla tanıştıracak. Konuyla ilgili konuşan İngiltere’de gayrimenkul piyasasındaki önemli Türk firmalarından biri olan Frame London Real Estate kurucusu Pemra Hiçsönmez, İngiltere’de konut alımının bu dönemde büyük bir fırsat olduğunu ve Türklerin de burada konut almasının doğru olduğunu dile getirdi. Hiçsönmez; Türklerin bu dönemde konutları nakit almayı tercih ettiklerini de sözlerine ekledi. Türklerin İngiltere’deki konut piyasasına olan ilgisini de değerlendiren Pemra Hiçsönmez, “Türkler İngiltere’de gayrimenkule yatırım yaparak paralarını güvenli bir limana yatırmış oluyorlar. Ayrıca Sterlin bazında da ciddi getiriler sağlıyorlar. Biz de firma olarak müşterilerimin kredi ihtiyaçları için ilgili finans kuruluşları ile bağlantıları sağlıyoruz. Gerekli hukuki konularda da çözüm ortaklarımızla yanlarında oluyoruz” dedi.

The Berkeley Group Bodrum çıkarması

‘İNANILMAZ BİR İLGİ VAR’
Uzun yıllardır lüks konut projeleriyle inşaat sektöründe öncü bir konumda olan İngiltere’nin en büyük konut firmalarından Berkeley grubun bugün ve yarın Bodrum’da 11 projesini tanıtmak için 2 günlük etkinlik yapacağını kaydeden Hiçsönmez; inanılmaz bir ilginin olduğunu söyledi. The Berkeley Group, merkezi Londra’da bulunan bir inşaat firmasıdır. 1976 yılında kurulan şirket, uzun yıllardır lüks konut projeleriyle inşaat sektöründe öncü bir konumda yer almaktadır. İngiltere’nin en büyük konut geliştiricilerinden biri olarak kabul edilen The Berkeley Group, özenle tasarlanmış modern ve şık konutlarıyla tanınmaktadır. Yüksek kalitede inşa edilen bu konutlar, sadece estetik açıdan değil, aynı zamanda konfor ve işlevsellik açısından da üstün özelliklere sahiptir. Şirketin başarıları, müşteri memnuniyetine verdiği önem ve sektöre yön veren yenilikçi yaklaşımı sayesinde uluslararası alanda da takdir edilmektedir. The Berkeley Group, inşa ettiği projelerle Londra’nın çehresine katkıda bulunmanın yanı sıra sürdürülebilirlik ve çevre dostu uygulamalara da öncelik vererek gelecek nesillerin yaşam kalitesini artırmayı hedeflemektedir. Detaylı bilgi ve rezervasyon için 90 533 523 2161
The Berkeley Group Bodrum çıkarması


Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!