Ali sordu, Sharon yanıtladı

Güncelleme Tarihi:

Ali sordu, Sharon yanıtladı
Oluşturulma Tarihi: Şubat 20, 2024 13:28

Bu yıl 74’üncüsü düzenlenen Uluslararası Berlin Film Festivali (Berlinale), Hollywood’un birçok ünlü yıldızını ağırlıyor. Bu yılın konuklarından biri de 1990 ve 2000’li yıllara damgasını vuran ünlü yıldız Sharon Stone oldu. Berlinale kapsamında yapılan ‘Cinema for Peace’ (Barış için Sinema) adlı etkinliğin konuğu olan Sharon Stone, ünlü sunucu Ali Aslan’ın yönettiği söyleşiye katıldı.

Haberin Devamı

BILL Clinton, Henry Kissinger, Başbakan Olaf Scholz, Emmanuel Macron, Dışişleri Bakanı Annalena Baerbock gibi dünya çapındaki ünlü siyasetçilerin katıldığı toplantı ve panelleri yöneten Ali Aslan, bu sefer de ünlü yıldızı sorularıyla terletti. Hollywood ikonu Sharon Stone, Theater des Westens’de ‘Sharon Stone ile Özel Bir Akşam’ adlı programda kariyerinin başlangıç yılları hakkında bilgiler verirken, Ali Aslan’ın bir sorusu üzerine yeni film projelerini de açıkladı. Stone, ABD’li aktris Blake Lively ‘Gossip Girl’ ile birlikte yakında yeni bir filmde Lively’nin annesini canlandıracağını söyledi. Ayrıca başka bir projede de anne rolünü oynayacağını kaydeden Stone, “Anneleri oynamaya başlıyorum ve oynadığım anneler harika” deyince salonda alkışlandı ve gülüşmelere neden oldu.

Haberin Devamı

‘TRUMP HAPSE GİRSİN’
Öte yandan Sharon Stone, Alman Haber Ajansı’na (dpa) verdiği demeçte, ABD eski Başkanı Donald Trump’ı da ağır dille eleştirdi ve hapiste görmek istediğini söyledi. Stone, Donald Trump’ın ‘hayatının sonuna kadar hapiste kalması gerektiğini’ ifade ederek, “Dışarı çıkmasına izin vermeyin” dedi. 65 yaşındaki ünlü yıldız, Trump hakkındaki sayısız suçlama ve davaya atıfta bulundu. Siyaseti sert bir dille eleştiren Stone, uzun yıllardır ‘kitlelerin eğitimini bastıran’ politikacılar olduğunu vurguladı. Stone, 30 yılı aşkın bir süre önce erotik gerilim filmi ‘Temel İçgüdü’deki rolüyle dünya çapında üne kavuşmuştu ve ardından ‘Casino’, ‘Kedi Kadın’ ve ‘Felaket Sanatçısı’ gibi filmlerde rol aldı. Stone’un hafta sonu da Berlin-Mitte’de Avrupa prömiyerini yapan ‘Totem’ adlı resim sergisi açıldı. Sergi, 18 Mayıs’a kadar Galerie Deschler’de ziyaret edilebilecek.

BAKMADAN GEÇME!