Teknoloji dünyasının acı kaybı

Güncelleme Tarihi:

Teknoloji dünyasının acı kaybı
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 03, 2015 16:58

SurveyMonkey internet sitesinin yöneticisi ve Facebook yöneticisi Sheryl Sandberg’in eşi Dave Goldberg, 47 yaşında aniden hayata veda etti. İki çocuk babası Goldberg’in Cuma günü bir aile tatili sırasında gerçekleştiği belirtilen beklenmedik ölümü teknoloji dünyasını yasa boğdu.

Haberin Devamı

SurveyMonkey’in çalışan sayısını bir kaç yıl içinde 13’ten 450’ye çıkartan başarılı işadamının ölüm haberini erkek kardeşi Robert Goldberg Facebook üzerinden dünyaya açıkladı.

Robert Goldberg, bu acı dönemde ailenin gizlilik hakkına saygı duyulmasını rica etti ve sevenlerinden onun adına bağışlar yapmak ya da aileye çiçek yollamak yerine Dace Goldberg’in Facebook sayfasında onunla ilgili anılarını paylaşmasını rica etti.

2007 yılından bu yana Goldberg’in eşi Sandberg ile birlikte çalışan Facebook kurucusu Mark Zuckerberg’de üzüntüsünü Facebook üzerinden takipçileri ile paylaştı ve “David Goldberg harika bir insandı ve onu tanıma şansını elde ettiğim için çok şanslıyım. Bu zor dönemde düşünce ve dualarımız Sheryl ve ailesi ile birlikte. Umarım tüm sevenleri abisi Rob’un önerisi doğrultusunda bana katılır ve Dave Goldberg ile ilgili anı ve fotoğrafları onun Facebook sayfasında paylaşır” dedi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!