Soygun girişimi karakolda bitti

Güncelleme Tarihi:

Soygun girişimi karakolda bitti
Oluşturulma Tarihi: Ağustos 05, 2015 00:00

Almanya'nın Bremen kentinde ilginç bir soygun girişimi yaşandı. Şehir merkezinde bir spor mağzasına hırsızlık girişiminde bulundukları ve mağza dedektiflerini yaraladıkları iddia edilen 26, 18 ve 17 yaşları arasındaki üç zanlı elleri kolları bağlanarak etkisiz hale getirildi.

Haberin Devamı

Bremen’in şehir merkezi Sögelstrasse üzerindeki bir alışveriş merkezinde hırsızlık yaparken yakalanan ve mağza dedektiflerine direnip yaralayan üç kişi için 5 devriye arabası geldi.

Bremen Polisi’nin yaptığı açıklamaya göre, zanlıların dedektiflere karşı direndiği ve çıkan arbede sonrası dedektiflerin yaralandığı ifade edildi.Yardım çağrısı sonrası olay yerine kısa sürede 5 polis arabasının geldiği görüldü. Agresif davranışlarını polise karşıda sürdüren ve tekme,yumruklar atarak direnen zanlıları polis afetmedi.

Soygun girişimi karakolda bitti


ZANLILARIN ELLERİ AYAKLARI BAĞLANDI

Yüzlerce kişinin meraklı bakışları arasında elleri ve ayakları bağlanarak etkisiz hale getirilen zanlılardan ikisi karga tulumba polis arabalarına bindirildi.

Soygun girişimi karakolda bitti


Zanlıların tanınmamaları için başlarına poşet geçirildiği görüldü. Bir süre polis gözetiminde tutulan ve ifadeleri alınan zanlılar haklarında soygun girişiminin yanı sıra görevli polislere saldırdıkları için de dava açılacağı yapılan açıklamada yer aldı.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!