"Puan tablosunda sondan 3. sıradalar. Çok kızgın gelecekler"

Güncelleme Tarihi:

Puan tablosunda sondan 3. sıradalar. Çok kızgın gelecekler
Oluşturulma Tarihi: Eylül 14, 2016 09:52

Zorya Luhansk Teknik Direktörü Yuri Vernydub, Fenerbahçe ile UEFA Avrupa Ligi'nde oynayacakları maç öncesinde konuştu.

Haberin Devamı

Fenerbahçe'nin UEFA Avrupa Ligi'nde yarın karşılaşacakları Zorya Luhansk ekibinde teknik direktör Yuri Vernydub, Ukrayna basınına maç ile açıklamalarda bulundu. Karşılaşmaya sakin bir şekilde hazırlandıklarını dile getiren Vernydub, "Dürüst olmak gerekirse, maç ile ilgili herhangi bir kaygımız yok. Karşılaşmaya iyi hazırlanıyoruz. Takımım bu maçın öneminin bilincinde. Birlikte hareket etmemiz ve sahada sorumluluklarımızı unutmamamız gerekiyor" dedi. Fenerbahçe'nin ligdeki durumu hakkında da konuşan teknik adam, "İlk üç karşılaşmada Fenerbahçe'nin iyi gitmediklerini biliyoruz. Son karşılaşmayı da Bursaspor'a karşı evlerinde kaybettiler. Puan tablosunda sondan 3. sıradalar. Buraya çok kızgın gelecekler. Önemli olan bizim planlarımızı ve en iyi performansımızı sahada göstermek olacak. Monaco ile oynadıkları maçı izledim. Harika oynamışlardı" ifadelerini kullandı.

Haberin Devamı

"FENERBAHÇE HARİKA BİR TAKIM, KABULLENELİM"

Puan tablosunda sondan 3. sıradalar. Çok kızgın gelecekler

Fenerbahçe'nin tüm oyuncularının kaliteli olduğunun altını çizen Zorya Teknik Direktörü, "Fenerbahçe harika bir takım. Bunu açıkça söyleyelim ve kabullenelim. Önemli oyuncuları var. Burada çok ciddi bir oyun oynayacaklardır. Dick Advocaat'ın takımında tam 14 oyuncu milli takımlara gitti. Bu oldukça yüksek bir rakam. 7 oyuncu Türk Milli Takımı'na gitti. Fenerbahçe'de herkesten korkmalıyız. Kaleci Volkan Demirel'den başlayarak, defansta Skrtel, Kjaer, Van der Wiel, Kaldırım, Neustadter var. Topal, Tufan, Van Persie, Emenike, Souza. Kanatlarda da Şen, Potuk, Stoch gibi isimler var. Fenerbahçe'nin kadrosu çok, çok ciddiye alınacak bir kadro" şeklinde konuştu.

"MOURINHO VE GUARDIOLA'NIN BİLE ŞANSA İHTİYACI VAR"

Bu mücadelede şansa ihtiyaç duyup duymadıkları sorulan Ukraynalı çalıştırıcı, "Şansa tabii ki ihtiyacımız var. Dünyadaki her hoca gibi, Mourinho ve Guardiola gibi şansa ihtiyacım var. Şans olmadan futbolda işler zordur, hatta imkansızdır. Uzun süre çalışsanız bile, kötü şansla hiçbir şey kazanamazsınız" cevabını verdi.

Haberin Devamı

"FUTBOL BÖYLE BİR OYUN, BAZEN TOP İÇERİYE GİRMİYOR"

Bursaspor maçında Fenerbahçe'nin iyi oynadığını düşünen Yuri Vernydub, "Futbol böyle bir oyun. Bazen top, kalenin içine girmiyor. Geliştirdikleri atakları sonuçlandırmayı başaramadılar" diyerek sözlerini tamamladı.

Fenerbahçe ile Zorya Luhansk, UEFA Avrupa Ligi A Grubu ilk maçında 15 Eylül günü 20:00'da Ukrayna'da karşı karşıya gelecek.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!