Polis Yunus’un katilini aranıyor

Güncelleme Tarihi:

Polis Yunus’un katilini aranıyor
Oluşturulma Tarihi: Ekim 04, 2022 12:17

Berlin’de pazar günü öğleden sonra sokakta tartıştığı kişi tarafından bıçaklanan Yunus Özberk, pazartesi günü hastanede hayatını kaybetti. Berlin Polisi, 35 yaşındaki Yunus Özberk’in fotoğrafını yayınlayarak görgü tanıklarından yardım istedi.

Haberin Devamı

OLAY, hafta sonu Türklerin ve göçmenlerin de yoğun yaşadığı Schöneberg ilçesinde meydana geldi. Yunus Özberk, öğleden sonra 14.30 sıralarında sokakta biriyle tartışmaya başladı. Bu sırada kimliği henüz tespit edilemeyen şüpheli, Yunus Özberk’i bıçakladı. Zanlı olay yerinden kaçarken, kanlar içinde yere yığılan Yunus Özberk’e çevredekiler yardım etmeye çalıştı. Olay yerine gelen ambulansla ağır yaralı olarak kaldırıldığı hastanede ameliyata alınan Özberk, tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı.

E-SCOOTER KULLANMIŞ
Olay sonrası geniş arama çalışması yapan polis, saldırganı tespit edemedi. Olayı soruşturan 2. cinayet masası, zanlıyı yakalamak için vatandaşlardan yardım istedi. Görgü tanıklarının verdiği ilk bilgiye göre, aranılan zanlının 30’lu yaşlarda ve 175-180 boylarında olduğu tahmin ediliyor. Şüphelinin Akdeniz tipolojisinde, kısa, siyah saçlı ve bakımlı olduğu kaydedildi. Şüphelinin daha sonra e-scooter ile olay yerinde görüldüğü tahmin ediliyor. Öldürülen Yunus Özberk’in de e-scooter kullandığı kaydedildi. Polis, kurban ile şüpheli arasında bir bağ olup olmadığını da araştırıyor. Olay hakkında bilgisi olan veya görgü tanıklarının Keithstrasse 30, 10787 Berlin-Tiergarten adresindeki 2. cinayet masasına doğrudan başvurabilecekleri veya (030) 4664 – 911222 numaralı telefondan arayabilecekleri kaydedildi. Konuyla ilgili bilgi vermek isteyenler lka112-hinweis@polizei.berlin.de e-mail adresine de bilgi gönderebilir.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!