Polis eş katilini Türkiye ve Irak'ta arıyor

Güncelleme Tarihi:

Polis eş katilini Türkiye ve Irakta arıyor
Oluşturulma Tarihi: Mart 27, 2015 10:26

ALMANYA'nın Bremen kenti yakınlarında Suriyeli 44 yaşındaki eşini öldüren ve daha sonra da iki çocuğuyla birlikte İstanbul uçağına binip ülkeyi terk eden Irak kökenli katil zanlısı hakkında uluslararası yakalama emri çıkarıldı.

Haberin Devamı

Bremen Polisi, katil zanlısı Iraklı 47 yaşındaki Suleman Mohammed'in 5 yaşındaki oğlu Kawa ve 3 yaşındaki kızı Lalesh'i de yanına alarak İstanbul uçağıyla Türkiye'ye uçtuğunu tespit etti. En son havaalanında görüntülenen katil zanlısının, Türkiye'de mi kaldığı yoksa buradan Irak ya da başka bir yere mi gittiği ile ilgili ise polisin elinde bir bilgi bulunmuyor.

Bremen Polisi, Türk interpolünü cinayetle ilgili bilgilendirdiğini ve yakalanması için gerekli belgeleri bildirdiğini açıkladı.

Bir yılı aşkın süredir eşiyle ayrı yaşayan ve aralarında çıkan kavga nedeniyle de hakkında eve yaklaşmama kararı bulunan eş katilinin, şubat ayında eve yaklaşmama kararını kaldırdığı ortaya çıktı.

Cinayet ise iki küçük çocuğun bir hafta boyunca yuvaya gitmemesi üzerine polisin eve gelip kapıyı kırmasıyla öğrenildi. Polis cinayetin 16 Mart'ta işlendiğinden şüpheleniyor.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!