Ölümü ile ölümsüzleşti!

Güncelleme Tarihi:

Ölümü ile ölümsüzleşti
Oluşturulma Tarihi: Haziran 01, 2023 11:49

Futbolda, akran şiddetinin kurbanı olan Paul hayatını kaybetti. Şimdi organları başka insanlara hayat verecek.

Haberin Devamı

Frankfurt’taki bir gençlik futbol turnuvasında kavga çıktı. Büyüyen kavgada 15 yaşındaki Berlinli Paul ağır yaralandı. Hastanede yaşamını yitiren gencin organlarının bağışlanacağı belirtildi. Polis, kavgayla ilgili detayları soruşturuyor.

Ölümü ile ölümsüzleşti
JFC Berlin takımında oynayan Paul’ün, daha önce top koşturduğu BFC Dynamo takımı, genç futbolcu için internet sayfasından şöyle bir paylaşım yaptı “Bugün sizlere üzücü bir haber vermekten derin bir üzüntü ve büyük bir dehşet duyuyoruz. Paul çok erken yaşta aramızdan ayrıldı. Bu beklenmedik trajedi tüm BFC camiasını derinden etkiledi.”
Ölümü ile ölümsüzleşti
Öte yandan Frankfurter Allgemeine Zeitung gazetesi yerel mahkemeye dayandırdığı haberinde suçun işlenişine ilişkin yeni bulgulara yer verdi. Habere göre, Fransa’dan gelen 16 yaşındaki sanık önce başka bir rakibini yumrukladı. Daha sonra Paul’ün kafasına sert bir darbe indirdi. 15 yaşındaki çocuk aldığı bu darbe üzerine yere yığıldı ve bir daha kalkamadı. Olayın ciddiyetini gören sanık olay yerinden kaçtı.
Ölümü ile ölümsüzleşti
Polis, şüpheli failin geçici olarak tutuklandığını ve gözaltında tutulduğunu açıklamıştı. Ancak doktorların 15 yaşındaki çocuğun beyin ölümünün gerçekleştiğini doğrulamasının ardından suçlama da değişti. Frankfurt savcılığı sözcüsü Nadja Niesen yaptığı açıklamada, “Tutuklama emri şu ana kadar tehlikeli ve ağır bedensel zarar içindi. Ancak yaralanan kişinin beyin ölümü gerçekleştiği için, suçlama artık ölümle sonuçlanan bedensel zarar olacak” dedi. Öte yandan gözaltında tutulan zanlının avukatı, olay anının tam, bir kaos olduğunu yaralayıcı darbeyi müvekkilinin indirdiğinin kesin olmadığını açıkladı. 16 yaşındaki zanlının olayın meydana geldiği Frankfurt’ta yargılanacağı kaydedildi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!