‘Öğrenci Fuarı’na yoğun ilgi

Güncelleme Tarihi:

‘Öğrenci Fuarı’na yoğun ilgi
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 21, 2023 10:27

Diyanet İşleri Türk İslam Birliği (DİTİB) bünyesindeki Kuzey Ren Vestfalya (KRV) Eyalet Gençlik Birliği’nin öncülüğünde Köln’deki genel merkezde açılan ‘Öğrenci Fuarı’, yoğun ilgi gördü.

Haberin Devamı

ALMANYA’nın çeşitli kesimlerinde yüksek öğrenim gören öğrenci ve mezunlarının üniversitelerin 57 farklı bölümünü tanıttıkları fuara, öğrenim görmek isteyen öğrenci adaylarının yanı sıra çok sayıda veli de katıldı. Bu yıl 6’ncısı düzenlenen fuarda, öğrenci adaylarının sorularına ayrıntılı bilgiler verildi. Gün boyu süren fuarda, öğretmenlik, mühendislik, mimarlık, eczacılık, tıp, psikoloji, medikal, beslenme ve gıda, uluslararası ilahiyat, İslam teolojisi, uluslararası ticaret, ekonomi, işletme, hukuk, film ve iletişim tasarımı gibi 57 farklı bölümle ilgili tanıtım stantları açıldı. Fuarda ayrıca Uluslararası İlahiyat Programı (UİP) ve DİTİB Erdemli Öğrenci Evleri de tanıtıldı.

‘Öğrenci Fuarı’na yoğun ilgi

Fuara ev sahipliği yapmaktan büyük mutluluk duyduklarını belirten DİTİB Genel Başkanı Dr. Muharrem Kuzey, “Üniversiteye gitmek isteyen öğrencilerimize rehberlik yapmak amacıyla güzel bir organizasyon düzenlendi. Gençlere verilen her türlü destek gelecek adına atılmış önemli adımdır. Üniversitelere yeni başlayacak kardeşlerine abilik yapan gençlerimizin azmini ve gayretini görmekten çok mutluluk duydum. Bu fuar, gençlerin geleceklerini şekillendirmek ve yön çizmeleri anlamında önemli bir etkinlik. Stantlarda gönüllü görev alan kardeşlerime teşekkür ediyorum” dedi.

BAKMADAN GEÇME!