O sitenin CEO’su istifa etti.

Güncelleme Tarihi:

O sitenin CEO’su istifa etti.
Oluşturulma Tarihi: Ağustos 30, 2015 00:45

Geçen ay bir siber saldırıya hedef olan ve 37 milyon üyesine ait kişisel bilgiler internette yayınlanan aldatma sitesi Ashley Madison’ın kurucu CEO’su Noel Biderman istifa ettiğini açıkladı.

Haberin Devamı

Biderman’ın istifası, internet sitesine karşı düzenlenen siber saldırıyı üstlenen Impact Team isimli grubun evli iş adamının da site üzerinden en az 3 kaçamak yaşadığını kanıtlayan bir dizi emaili yayınlamasının ardından geldi.

Biderman daha önce verdiği röportajlarda sık sık aldatmanın evliliğin doğal bir parçası olduğunu iddia etmiş, ancak sorulduğunda karısı Amanda’yı hiç aldatmadığını söylemişti.

Geçen yıl New York Daily News’e konuşan Biderman,”Eğer bir kaçamak yaşamak istersem yaşarım ama istemiyorum” demişti.

Bierman Londra gazetesi Evening Standard’a konuştuğunda ise “Henüz bir ilişki yaşamadım. On yıldır evliyim ve birbirimizin cinsel ihtiyaçları konusunda açıkça konuşuyoruz. Ama eğer bir sabah eşimin yanında uyanır ve 200 gündür ilişkiye girmediğimizi fark edersem onu hemen aldatırım. Boşanma kararı almadan önce aldatırım. Eğer sevdiğiniz çocuklarınız varsa, birlikte inşa ettiğiniz bir eviniz, planladığınız bir geleceğiniz varsa bundan sadece seks için vazgeçer misiniz?” demişti.

Impact Team’in yayınladığı emailler ise Biderman’ın bu röportajları verdiği sırada karısını aldatmakta olduğunu gösterdi.

Emaillerde Biderman’ın insanların birbirlerinin karılarına puan verebileceği bir uygulama üzerinde de çalıştığını gösterdi.

Biderman’ın istifa kararını Ashley Madison sitesini yöneten Avid Life Media isimli şirketle birlikte verdiği ve bu istifanın ardından yeni bir CEO bulunana dek Avid Life Media’nın şu anki yönetim ekipleri tarafından idare edileceği belirtildi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!