Neredesin Recep! Bulana 5 bin Euro ödül!

Güncelleme Tarihi:

Neredesin Recep Bulana 5 bin Euro ödül
Oluşturulma Tarihi: Ocak 26, 2024 13:57

Almanya’nın Ulm kentinde ailesiyle birlikte yaşayan Türkiye kökenli 32 yaşındaki Recep Gülbahçe’den 23 Aralık’tan beri haber alınamıyor.

Haberin Devamı

Yarın yeni yaşına girecek olan ve Ulm Müzesi’nde görevli Recep Gülbahçe’nin en son 23 Aralık 2023 tarihinde Ulm kentindeki bir nargile kafede saat 22.00’ye kadar arkadaşlarıyla vakit geçirdiği daha sonra kafeden ayrıldığı öğrenildi. Kafeden çıktıktan sonra annesini arayıp “Anne ben geliyorum” diyen Recep’ten bir daha haber alınamadı. Arkadaşlarının polisteki ifadesinde “Birlikte vakit geçirdik, bir süre sonra yanımızdan ayrıldı. Olağan dışı bir durum yoktu” dediği belirtildi.

Neredesin Recep Bulana 5 bin Euro ödül

ÜZERİNDE ASKERİ YEŞİL MONT VARDI
Yakın çevresi tarafından karakter olarak sakin, içine kapanık, beyefendi biri olarak tanınan Recep’in fiziki olarak zayıf, sakallı, 1.70 boyunda olduğu söylendi. Recep’in son görüldüğü gün ise üzerinde asker yeşili şişme mont, açık mavi kot pantolon, siyah bot ve kafasında siyah üzerinde SHRDD yazılı bir şapka olduğu belirtildi. Elazığ kökenli Recep’in üzüntülü ailesi, oğullarını bulup polise teslim edenlere 5 bin Euro ödül vereceğini açıkladı. Halktan yardım isteyen polis, Recep’in yerini bilen veya görenlerin polisi veya 0177 307 54 21, 0162 67 67 770 No’lu telefonları aramasını talep etti.

BAKMADAN GEÇME!