Nahles'ten sonra Maas da boşandı

Güncelleme Tarihi:

Nahlesten sonra Maas da boşandı
Oluşturulma Tarihi: Şubat 25, 2016 10:42

Almanya'da birkaç hafta önce Federal Çalışma Bakanı Nahles eşinden ayrılırken, şimdi de Adalet Bakanı Maas öğretmen eşinden boşandı.

Haberin Devamı

Başbakan Angela Merkel'in kabinesinde peş peşe boşanmalar yaşanıyor. Yeni yılda kabinenin iki önemli bakanı eşinden ayrıldı. Sosyal Demokrat Parti (SPD) Federal Çalışma Bakanı Andrea Nahles'in ardından bu kez SPD'li Federal Adalet Bakanı Heiko Maas eşinden boşandı.

Nahlesten sonra Maas da boşandı


Nahles Ocak ayında eşinden boşandığını duyururken, Maas da önceki gün iki çocuğunun annesiyle yollarını resmen ayırdığını avukatı aracılığıyla kamuoyuna açıkladı. Sanat tarihçisi eşiyle 2010 yılında evlenen Nahles'in bu evlilikten 2011 yılında bir kızı dünyaya geldi. Çalışma bakanı evliliğinin altıncı yılında eşiyle yollarını ayırdı.

SEVGİLİSİ Mİ VARDI

Haberin Devamı

Kabinenin Federal Adalet Bakanlığı koltuğunda oturan 49 yaşındaki Hekio Maas da öğretmen eşi Corinna'dan boşandı. Çiftin 9 ve 13 yaşlarında iki oğlu bulunuyor.

Nahlesten sonra Maas da boşandı


2013 yılında Maas kurulan hükümette Federal Adalet Bakanı olunca, ailesini de Saarland'dan Potsdam'a getirmişti. Bild Gazetesi çiftin boşanma sebebinin Federal Adalet Bakanı'nın Berlin'deki açılışlara ve kutlamalara birlikte katıldığı Berlinli bir kadın yüzünden olabileceğini yazdı. Avukatları aracılığıyla boşandıklarını duyuran Corinna ile Heiko Maas çifti, iki oğullarının bakımını ortak üstlenecekleri belirtildi.

 

BAKMADAN GEÇME!