Montabaur cinayetinden aile içi dram çıktı!

Güncelleme Tarihi:

Montabaur cinayetinden aile içi dram çıktı
Oluşturulma Tarihi: Ocak 26, 2024 11:20

Rheinland Pfalz eyaletinde Westerwald bölgesindeki Montabaur kasabasında 3 kişinin hayatını kaybettiği cinayetin detayları belli oldu. Polis, yapılan ihbar üzerine gittiği bir evde biri çocuk olmak üzere 3 ceset bulmuştu. Polis, cesetlerden birinin 3 yaşındaki bir çocuk ile 68 yaşındaki bir erkek ve 39 yaşındaki bir kadına ait olduğunu açıkladı. Cinayetin katil zanlısı ise 68 yaşındaki kurbanın oğlu olduğu ortaya çıktı. Katil zanlısı polisin olay yerine gelmesinden sonra intihar etti.

Haberin Devamı

FAİL olduğu iddia edilen 37 yaşındaki Michael D.’nin, perşembe sabahı hayat arkadaşını kısa süreliğine aradığı ve üç aile üyesini öldürdüğünü itiraf ettiği belirtildi. Bunun üzerine genç kadın, sevgilisinin cinayet işlediğini polise haber etti. Polis aldığı ihbar üzerine katil zanlısının bulunduğu Montabaur’daki eve gitti. Silahlı katil zanlısı, polisin gelmesi üzerine olay yerinde barikat kurdu. Güvenlik birimleri, üçüncü şahısların hayati tehlikesine karşı tüm yerleşim alanını kordon altına aldı. Polisle birkaç saat süren müzakerelerin ardından, zanlı akşam üzeri başından vurarak intihar etti. Ancak ağır yaralı olarak hastaneye kaldırılan zanlının beyin ölümünün gerçekleştiği açıklandı.

Montabaur cinayetinden aile içi dram çıktı

Montabaur cinayetinden aile içi dram çıktı
AİLE İÇİ ANLAŞMAZLIK
Koblenz’ savcılığı intihar eden 37 yaşındaki Michael D. hakkında üç kez adam öldürme şüphesiyle soruşturmayı yürütmeye devam ediyor. Kıdemli savcı Mario Mannweiler, “Korkunç olayın tam olarak nasıl gerçekleştiği, suçun olası nedeni ve suçun arka planıyla ilgili soruşturma tüm hızıyla devam ediyor. Şu anda Koblenz Kriminal Soruşturma Dairesi memurları, suçun seyrini mümkün olduğunca doğru bir şekilde yeniden inşa edebilmek için olay yerindeki kanıtları güvence altına almaya odaklanıyor. Şu anda başka kişilerin de suça karıştığına dair herhangi bir belirti bulunmamaktadır” dedi. Cinayetin aile içi anlaşmazlıklardan kaynaklandığı tahmin ediliyor. Fail ve mağdurun aynı evde yaşadıkları kaydedildi. Failin, 68 yaşındaki babasını, üvey annesini ve üvey kardeşini öldürdüğü belirtiliyor.

BAKMADAN GEÇME!