‘MainWeltmusik’ festivali 10 Eylül’de müzikseverlerle buluşuyor!

Güncelleme Tarihi:

‘MainWeltmusik’ festivali 10 Eylül’de müzikseverlerle buluşuyor
Oluşturulma Tarihi: Eylül 08, 2022 14:56

Almanya’nın Main nehri kıyısındaki Offenbach’ta gerçekleştirilen geleneksel müzik festivali ‘MainWeltmusik’ (Main Dünya Müzik Festivali) 10 Eylül Cumartesi günü 8’inci kez yapılacak. Festivale bu kez beş ülkeden müzisyenler katılıyor.

Haberin Devamı

FESTİVALİN Genel Sanat Yönetmenliği’ni yürüten tanınan besteci ve yorumcu Hasan Yükselir, “Almanya artık çok kültürlü bir göç ülkesi olduğunu kabul etti. Biz de Main bölgesinde yaşayan farklı kültürlerden insanlar arasında müzik yoluyla kardeşçe ilişki kurulmasını ve geliştirmesini hedefliyoruz. Müzik, farklı kültür arasında ilişki kurmanın en kolay yolu. Dünyanın tek ortak dili müziktir. Çünkü konuşma dilinin aksine, müzik dünyasında insanlar ilişki için engel tanımaz. Kim açık bir kalple bir nağme duyarsa, iletileni anlamaya başlar ve müziği yapanın dünyasına adım atar” diyor. Yaklaşık 5 saat sürecek olan programa Türkiye, Almanya, Polonya, Ukrayna ve Portekiz’den müzisyenler katılacak.

‘MainWeltmusik’ festivali 10 Eylül’de müzikseverlerle buluşuyor

Haberin Devamı

Cumartesi yapılacak olan festivalin giriş saati 18.00 başlangıç saati ise 19.00 olacak.
Adres: Sheraton Hotel Offenbach- ‘Jacques Offenbach’ konser salonu, Am Buesing Palais, Berliner Str. 111, 63065 Offenbach am Main
Biletler adticket.de sitesinden veya (0180) 60 50 400 numaralı telefondan ve tüm ön rezervasyon ofislerinden temin edilebilir.
Daha fazla bilgi için:
www.mainweltmusikfestival.de
www.facebook.com/mainweltmusikfestival
www.instagram.com/mainweltmusikfestival

‘MainWeltmusik’ festivali 10 Eylül’de müzikseverlerle buluşuyor

BAKMADAN GEÇME!