Löw, Brezilya yolcusu mu?

Güncelleme Tarihi:

Löw, Brezilya yolcusu mu
Oluşturulma Tarihi: Mart 15, 2023 12:57

Almanya Milli Takımı’nı bıraktıktan sonra uzun süre futboldan uzak kalan Joachim Löw’ün Brezilya Milli Takımı’nın başına geçeceği iddia edildi. Alman basınında yer alan bir habere göre, Löw de Brezilya Milli Takımı’nın teknik direktörlüğü görevini istiyor.

Haberin Devamı

BILD gazetesi, 63 yaşındaki teknik adamın Tite’nin yerine geçmeyi düşündüğünü yazdı. Tite, Katar’da düzenlenen 2022 Dünya Kupası’nda çeyrek finalde elenmelerinin ardından Brezilya Milli Takımı’nın teknik direktörlüğünü bırakmıştı. O zamandan beri Brezilya halefini arıyor. Löw, 2006’dan 2021’e kadar Almanya Milli Takımı’nın teknik direktörlüğünü yaptı ve daha önce de Jürgen Klinsmann’ın yardımcı antrenörü olarak görev aldı. 2014 yılında Brezilya’da düzenlenen Dünya Kupası’nda Arjantin’i uzatmalarda 1-0 yenerek şampiyonluğa ulaştı. Low, takımın 2021 Avrupa Şampiyonası’nda son 16’da elenmesinin ardından istifa etti.

NİSAN AYINDA GÖRÜŞEBİLİRLER
Bayern’in eski teknik direktörü Carlo Ancelotti’nin de Brezilya Milli Takımı için en büyük aday olarak görüldüğü belirtiliyor. Ancak 63 yaşındaki İtalyan teknik adamın Real Madrid ile 2024 yazına kadar sözleşmesi bulunuyor. José Mourinho ya da Fenerbahçe teknik direktörü Jorge Jesus’un da adaylar arasında olduğu söyleniyor. Brezilya Futbol Federasyonu Başkanı Ednaldo Rodrigues’ın, potansiyel adaylarla görüşmek üzere nisan ayı başında Avrupa’ya bir seyahat gerçekleştireceği belirtildi. Löw’ün de o zaman kendisiyle görüşüp görüşmeyeceği bilinmiyor.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!