Langenzenn’de yeni doğmuş bir çocuk bulundu!

Güncelleme Tarihi:

Langenzenn’de yeni doğmuş bir çocuk bulundu
Oluşturulma Tarihi: Haziran 02, 2021 12:29

Bu sabah yoldan geçenler Langenzenn’de yeni doğmuş bir çocuk buldu. Bu arada, kapsamlı aramaların ardından çocuğun annesinin kimliği belirlendi. Acil servis doktoruna göre yeni bebeğin durumu kritik.

Haberin Devamı

YOLAN geçenler, yeni doğmuş bebeği Klosterstrasse bölgesindeki bir çayırda sabah 06.40 sıralarında buldu. Hemen polise ve acil servise haber verdiler ve çocuğu acil servis gelene kadar emniyete aldılar. Hemen kapsamlı arama başlatıldı. Bir polis helikopteri, Langenzenn ve Fürth bölgesinin kuzeybatı kısmı üzerinde zaman zaman alçak daireler çizdi. Arama köpekleri de kullanıldı. Langenzenn’in kentsel bölgesinden genç bir kadının ilk belirtileri hızla ortaya çıktı. Sabah 08.00 sularında evinde bulunan kadın, bebeğin annesi olduğu kabul etti.

ÇOCUGUN DURUMU KRİTİK
Fürth ceza polisi, kanıt güvenliği ve bir acil durum papazı olay yerine geldi. Fürth Kripo’nun uzman komiseri ilk soruşturmayı başlattı. Acil servis doktoruna göre çocuğun durumu kritik. Tedbir olarak anne de, daha fazla tıbbi bakım için bir kliniğe götürüldü.

 

 

BAKMADAN GEÇME!