Kupanın en güzeli, Belçikalı Zoe

Güncelleme Tarihi:

Kupanın en güzeli, Belçikalı Zoe
Oluşturulma Tarihi: Haziran 09, 2018 13:57

14 Haziran 2018 Perşembe günü başlayacak olan 2018 Futbol Dünya Şampiyonası’na sayılı günler kala turnuvanın güzellik yarışması ‘Miss WM 2018’ Almanya’da yapıldı. Almanya’nın en büyük eğlence parkı olan Freiburg kentinin Rust kasabasında bulunan ‘Avrupa Parkında’ yapılan finale, 500’e yakın davetli katıldı.

Haberin Devamı

ALMANYA güzellik yarışma organizasyonu ‘Miss Germany Corporation’ (MGC) 4. Futbol Dünya Şampiyonası ‘Miss WM’ finaline 8 grupta yer alan 32 ülkeden 18-33 yaşları arasındaki 31 güzel, podyumda jürinin oylarını kazanmak için yarıştı.
Yarışmaya Suudi Arabistan güzeli katılmadı. Açık havada yapılan etkinlikte podyuma çıkan güzeller ve izleyenler sağanak yağmura rağmen yağmurluk ve şemşiye altında yarışmayı izlediler. Güzeller, milli formalarla da podyuma çıktı.

Kupanın en güzeli, Belçikalı Zoe

Jüri heyetinde eski FIFA hakemi Alman Walter Eschweiler, futbol yorumcusu Waldemar Hartmann, sunucular Jana Azizi, Ruth Hofmann, eski futbolculardan David Odonkor, eski Miss WM 2014 güzellik kraliçesi Kolombiyalı Daniela Ocoro Mejia gibi tanınmış kişiler de yer aldı.

Haberin Devamı

Yarı finale Mısır, Portekiz, Almanya, İzlanda, Danimarka, Sırbistan, Belçika ve Kolombiya güzelleri kaldı.
Sekiz yarı finalistten Belçika’yı temsil eden yarışmanın en genci Zoe Brunet (18) ‘Miss WM 2018’ kraliçesi ilan edildi. ‘Miss Germany 2018’ güzellik kraliçesi Anahita Rehbein (23) 260 puanla ikinci Danimarka güzeli Amanda Petri (21) ise 210 puanla üçüncü oldu.

Kupanın en güzeli, Belçikalı Zoe

Dört yıl önce ‘Miss WM 2014’ güzellik kraliçesi seçilen Kolombiyalı Daniela Ocoro Mejia, tacını Miss WM 2018 güzellik kraliçesi seçilen Belçikalı Zoe Brunet’e devretti. Yarışmaya katılan güzellere değişik hediyeler ve 5’er bin euro para ödülü verildi.

Kupanın en güzeli, Belçikalı Zoe

BAKMADAN GEÇME!