Küçük kızı odaya zorla çekip... Korkunç detaylar ortaya çıktı!

Güncelleme Tarihi:

Küçük kızı odaya zorla çekip... Korkunç detaylar ortaya çıktı
Oluşturulma Tarihi: Kasım 14, 2023 11:48

Almanya’nın Kuzey Ren Vestfalya eyaletine bağlı Herten kentinde iki kızı ile çocuklarının annesini öldüren Uğur S., hâkim karşısına çıktı.

Haberin Devamı

ALMANYA’yı sarsan olay 19 Mayıs’ta Herten’de yaşandı. 36 yaşındaki Uğur S., 5 ve 7 yaşlarındaki iki kızı ile çocuklarının annesi 37 yaşındaki Rukiye’yi öldürdükten sonra kaçtı. Polis, Uğur S.’nin yerini cep telefonundaki konum verisinden tespit etti ve Marl kentindeki evinde gözaltına aldı. Zanlı, polis tarafından yapılan ilk sorgusunda da suçunu itiraf etti. Uğur S., Bochum eyalet mahkemesinde hâkim karşısına çıkarken yüzünü dosyayla kapattı. Savcılığın iddianameyi okunmasından sonra cinayetin detayları da netlik kazandı. Buna göre, Rukiye Ö., boşandığı eşi Uğur S.’den tamamen ayrılmak istedi ve kızlarıyla Türkiye’ye dönme kararı aldı. Bunun üzerine Uğur S. ile aralarında tartışma çıktı. Ancak daha sonra kabullenip onları havaalanına götürme bahanesiyle eve gelen sanık Uğur S., yatak odasında önce çocuklarının annesi Rukiye Ö.’yü ağzını ve burnunu kapatıp boğarak öldürdü. Ardından yedi yaşındaki kızı Peri’yi odaya çağırdı ve onu da aynı şekilde öldürdü. Son olarak, beş yaşındaki kızı Masal’ı yatak odasına çekti ve onu da orada boğarak öldürüp kaçtı.

Küçük kızı odaya zorla çekip... Korkunç detaylar ortaya çıktı
YENİ BİR HAYAT KURACAKLARDI
6 Şubat’ta Kahramanmaraş’taki depreme yakalanan ve her şeyini kaybeden aile çareyi Almanya’ya gelmekte bulmuştu. Önce 35 yaşındaki baba Uğur S., Almanya’nın Marl kentindeki bir sığınmacı yurduna yerleşmişti. Ardından 35 yaşındaki eşi Rukiye Ö. ve kızları 5 yaşındaki Masal ile 7 yaşındaki Peri’yi yanına alarak yeni bir hayat kurmak istemişlerdi. Uğur S., Herten’de tesisatçıların kaldığı konuta dönüştürülen bir evin giriş katını kiraladı. Ancak burada çift bir süre sonra kavga etmeye başladı. Tüyler ürperten olayı ise komşular ortaya çıkardı. Konuta yerleştikten birkaç gün sonra komşuların ihbarı üzerine olay yerine gelen polis, yatak odasında anne ve çocuklarının cesetlerini buldu. Konutta her şey darmadağındı. Yerlerde boş şişeler, çocukların oyuncakları, kirli tabak çanaklar vardı. Yapılan otopsi sonucu üç kurbanın da boğularak öldürüldüğü ortaya çıktı.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!