Kahramana ödül

Güncelleme Tarihi:

Kahramana ödül
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 06, 2015 00:00

Almanya’nın Heilbronn kentinde, eşi tarafından sokak ortasında sopayla dövülen Çinli kadını kurtaran Yasemin Ayyıldız, polis tarafından ödüllendirildi.

Haberin Devamı

Heilbronn polisi, Ayyıldız’a 500 Euro para ödülü ve teşekkür diploması verdi. Annesini ziyarete giderken kadının bağırtılarını duyan Yasemin Ayyıldız, yaşadığı olayı şöyle anlattı:
“Karanlık olmak üzereydi. Bir kadının bağırdığını duydum ve o yöne doğru yürüdüm. Bir erkeğin, yere yatırdığı kadını sopayla dövdüğünü gördüm. Bağırdım ve oradan geçen bir taksiye gelmesini söyledim. Adama, kadını bırakmasını, yoksa polis çağıracağımı söyledim. Bana öyle korkunç baktı ki... Sopayı bırakıp bıçak çıkardı. Korkup kaçtım. Bana doğru gelince dövdüğü kadına kaçmasını ve uzaklaşmasını söyledim. Bu sırada taksi şoförü polisi aradı. Olay yerine gelen polis adamı kaçmaya çalışırken yakaladı.”

YEDİ AYLIK HAMİLEYDİ

Yasemin Ayyıldız, olayın meydana geldiği tarihte yedi aylık hamileydi... Bu olaydan iki ay sonra doğum yapan Ayyıldız, dünyaya getirdiği kız bebeğe Tuğçe adını verdi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!