IŞİD'e kaçtığı düşünülen gencin izine Gaziantep'de rastlandı

Güncelleme Tarihi:

IŞİDe kaçtığı düşünülen gencin izine Gaziantepde rastlandı
Oluşturulma Tarihi: Eylül 18, 2014 10:43

Almanya'nın Ahlen kentinde geçtiğimiz Cuma günü "okula gidiyorum" diyerek evden çıkan ve bir daha kendisinden haber alınamayan 18 yaşındaki T.G.'nin izine Gaziantepte rastlandığı öne sürüldü.

Haberin Devamı

Ailesinin Facebook'ta kayıtlı kalan yazışmalarını okumasıyla IŞİD'e kaçtığı düşünülen T.G.'nin bulunması için ailesi seferber oldu. Başlarından geçenleri anlatıp yetkililerden yardım isteyen gencin babası M.G. Şunları söyledi:

EMNİYET DE ALARMDA
“Oğlum geçen hafta 12 Eylül günü okula gidiyorum diyerek evden çıktı ve akşam eve gelmeyince kaybolduğunu anladık. Şüphe üzerine oğlumuzun Facebook şifresini çözdükten sonra iki ayrı profili olduğunu gördük. Yazışmaları okuyunca bu hesaplardan birini ailesiyle, diğerini ise IŞİD örgütü ile iletişim için kullandığını anladık. Konuyla ilgili emniyete haber verdik. Yapılan inceleme sonucu Almanya'dan İstanbul üzeri Trabzon'a geldiği tespit edildi. Daha sonra Facebook'taki yazışmalarına bakarak Gaziantep'e geçtiğini anladık. Emniyet birimleri şu an nerede olduğu ve sınırın diğer tarafına geçip geçmediğinin kesin olarak bilinmediğini söylediler. Emniyet birimlerinin çok titiz çalıştıklarını söyledikleri halde oğlumuzun halen bulunamaması bizi derinden üzüyor. Tüm akrabalarımız Gaziantep'e geldi ve kendi çabalarıyla gece gündüz demeden oğlumuzu arıyorlar. Allah'tan ümit kesilmez ama bulmadan gitmemekte kararlılar. Perişan durumdayız ve yetkililerden yardım istiyoruz.”

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!