İngilizler Almanları uyardı

Güncelleme Tarihi:

İngilizler Almanları uyardı
Oluşturulma Tarihi: Haziran 22, 2015 11:13

İngiltere’nin Almanya Büyükelçiliği, Perşembe günü Berlin’de Kraliçe Elizabeth ve eşi Prens Phillip tarafından düzenlenecek bahçe partisine davet edilen dört Alman’a dört sayfalık bir “görgü kuralları broşürü” yolladı.

Haberin Devamı

Broşürde parti davetlilere “Hiç bir koşulda Kraliçe’ye dokunmaya kalkmamaları, Selfie çekmemeleri ve ancak Kraliçe onlarla konuşursa konuşmaya başlamaları” söylendi.

Kraliçe Elizabeth ve Prens Phillip Salı günü başlayacak ve bir hafta sürecek Almanya ziyareti süresince “Olabildiğince çok sıradan Alman’la tanışmak istediklerini” söylemiş, bunun üzerine elçilik yetkilileri sosyal medya üzerinden kendilerine başvuracak 4 Almanya vatandaşına Kraliçe’nin partisi için davetiye yollayacağını açıklamıştı. 1300 kişi partiye katılmak için başvuruda bulunmuştu.

İngiltere’nin Almanya Büyükelçisi Sir Simon McDonald’ın Berlin’deki resmi konutunun bahçesinde düzenlenecek partiye 4 sıradan davetlinin yanı sıra Almanya’nın sanat, siyaset ve diplomasi dünyasının önde gelen 600 ismi katılacak.

Kraliçe Elizabeth Almanya’da geçireceği hafta boyunca Berlin’in yanı sıra Frankfurt şehrini ve Anne Frank’ın hayatını kaybettiği Bergen-Belsen Toplama Kampı’nda bulunan anıtı da ziyaret edecek.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!