İki küçük kız çocuğunu Berhan bıçaklamış

Güncelleme Tarihi:

İki küçük kız çocuğunu Berhan bıçaklamış
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 05, 2023 10:05

Berlin’de önceki gün Protestan İlkokulu’nda bahçede oynayan 7 ve 8 yaşlarındaki iki kız çocuğunu bıçaklayan kişinin, 38 yaşındaki Berhan S. olduğu ortaya çıktı. Psikolojik rahatsızlığı bulunan Berhan’ın 2009 yılında da kız arkadaşını bıçakladığı belirlendi.

Haberin Devamı

OLAY perşembe günü öğleden sonra Berlin’in Neukölln ilçesindeki Protestan İlkokulu’nda yaşandı. 38 yaşındaki Berhan S., çocukların teneffüste olduğu bir sırada okulun duvarından atlayarak bahçeye girdi. Önce sigara içen saldırgan, daha sonra masa tenisi oynayan iki kız çocuğuna yaklaşarak bir anda bıçaklamaya başladı. Olay yerine gelen güvenlik günleri Berhan S.’yi tutukladı. Savcılıktan yapılan açıklamada, Berhan S. de okulun avlusunda iki kız çocuğunu bıçakladığını itiraf etti. Cinayet silahı olan mutfak bıçağı da zanlı yakalandığında üzerinde bulunmuştu. Berhan S., savcılığın talebi üzerine sorgulandıktan sonra suçluların kaldığı psikiyatri kliniğine konuldu. Mahkeme de tutuklama kararı verdi. Ancak psikolojik rahatlığı nedeniyle Berhan S. şimdilik klinikte kalacak. Berhan’ın annesinin de oğlu hakkında 20’den fazla suç duyurusunda bulunduğu ortaya çıktı. Ancak hiçbir bu suçlamalardan dolayı Berhan’a şu ana kadar herhangi bir yargılama yapılmadı. Annenin daha sonraki ifadelerinde oğlu Berhan’ı aklayan beyanlar verdiği belirtildi. Öte yandan, Berhan S.’nin 2009 yılında da o dönem birlikte olduğu kız arkadaşını bıçakladığı belirlendi.

İki küçük kız çocuğunu Berhan bıçaklamış
ÇOK SAYIDA SUÇ KAYDI VAR
Saldırıda 8 yaşındaki kız çocuğunun boynundan, 7 yaşındaki kız çocuğunun ise vücudunun üst kısmından birkaç kez bıçaklandığı öğrenildi. Hastanede ameliyat edilen iki çocuğun hayati tehlikelerinin bulunmadığı açıklandı. Saldırı, uyuşturucu suçları, mülke zarar verme ve kaçakçılık gibi çok sayıda mahkumiyeti bulunan Berhan S.’nin, kızları neden bıçakladığı ise henüz bilinmiyor. Berlin Savcılığı Sözcüsü Sebastian Büchner, “Şu ana kadar zanlının saldırıyı neden gerçekleştirdiğine dair herhangi bir bulgu yok. Ancak muhtemelen narkotiklerin neden olduğu bir akıl hastalığına dair belirtiler var” dedi.

BAKMADAN GEÇME!