Hüseyin Özer, Fethiye Kubal’ı iftara davet etti

Güncelleme Tarihi:

Hüseyin Özer, Fethiye Kubal’ı iftara davet etti
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 21, 2018 15:39

Londra’daki Sofra restoranlarının sahibi ve tanınmış Türk iş insanı Hüseyin Özer, Türk bayrağını PKK’lı teröristlere vermeyen ve Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın asrın Nene Hatunu, Şerife Bacısı olarak adlandırdığı Fethiye Kubal’ı evinde ziyaret etti. Özer, tüm Kubal ailesini iftar yemeğine davet etti.

Haberin Devamı

CUMHURBAŞKANI Tayyip Erdoğan’ın 15 Mayıs’ta İngiltere Başbakanı Theresa May ile yaptığı görüşme öncesinde destek için başbakanlık binasına giden Fethiye Kubal, burada terör örgütü PKK yandaşlarının saldırısına uğradı. Kubal, hızla gelişen olayda kendisine saldıran PKK sempatizanının engelli aracını gördüğü halde elinden bayrağı alma teşebbüsünde bulunup kendisini düşürmeye çalıştığını ve bu nedenle travma yaşadığını söyledi.
Cumartesi günü akşam saatlerinde Kubal ve ailesini ziyaret eden Özer, olayı televizyonlardan öğrendiğini ve görüntülerini izlediğinde tüylerinin diken diken olduğunu belirterek “Bayrak namustur, şereftir. Hiç kimse bayrağımıza saldıramaz” dedi.

Hüseyin Özer, Fethiye Kubal’ı iftara davet etti

Haberin Devamı

OLAYI KINADI, ELİNİ ÖPTÜ
Ziyaret sırasında Kubal’ın elini öpen Özer “Elinden bayrağı almakla yetinmeyen saldırganlar, bir de itmek suretiyle düşürmek istemişler. Bu saldırıyı yapan alçakları kınıyorum” dedi. Kubal ve ailesine destek sözü veren Özer, tüm aileyi iftar yemeğine davet etti.
Ünlü iş insanı Hüseyin Özer’in konsolosluk yetkililerinden sonra kendisini ziyaret eden ikinci kişi olduğunu söyleyen Fethiye Kubal, “Hüseyin Bey’in ziyareti beni çok memnun etti. Çok duygulandım. Kendisini ismen tanıyorum ama ilk kez yüz yüze tanıştık. Allah ondan razı olsun” dedi

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!